Európa legjobb nagyfesztiválja címért szavazhatsz a Szigetre
A Sziget ismét versenyben van az Európa legjobb nagyfesztiválja címért a European Festival Awards közönségszavazásán.

A Sziget szervezői jubileumi fesztiválra készülnek: 2012. augusztus 6-tól immár huszadik alkalommal rendezik meg az egyhetes – jövőre ismét két bemelegítő koncertnapból és öt fesztiválnapból álló – programsorozatot – emelte ki a Sziget sajtóirodája az MTI-hez kedden eljuttatott közleményben.
Emlékeztetnek arra, hogy 1993 óta már számos díjat és elismerést kapott nemzetközi szinten is a fesztivál. A legjobb európai nagyfesztiválok versenyében évek óta az első tíz között szerepel, de több szaklap és szervezet sorolta már rövidebb listákra is.

Vető Viktória sajtófőnök szerint a legjobb európai nagyfesztivál díja nemcsak a közönség részéről jelentene jóleső elismerést a szervezők számára, de a nemzetközi sztárok figyelmét is még jobban felkeltené a fesztivál iránt.
A European Festival Awards legtöbb díját idén is a közönség szavazatai alapján ítélik oda. A fesztivállátogatók az eu.festivalawards.com/vote oldalon regisztrációt követően adhatják le voksaikat.
A Sziget a szavazáson 25 másik európai fesztivállal verseng, köztük olyanokkal, mint a szerbiai Exit, a németországi Hurricane, a dániai Roskilde, a belgiumi Rock Werchter vagy az írországi Oxegen.
A december 6-ig tartó voksoláson a közönség olyan kategóriákban adhatja még le szavazatát, mint a legjobb közepes és kisfesztivál, a legjobb új fesztivál, a legjobb, zárt térben megrendezett fesztivál, a legjobb előadói felhozatal, fő fellépő, újonc előadó vagy “fesztiválhimnusz”.

Rövid URL: http://www.musicmagazin.hu/?p=2465

Beküldte: - okt 26 2011. Kategória Sziget, Zenei hírek. Tudod követni a válaszokat ezen keresztül RSS 2.0. Egy választ vagy a trackbacket tudsz hagyni ha belépsz

Hozzászólások:

Képgaléria

:
Bejelentkezés | Designed by Zenei magazin