Újrahasznosított koncertjegyekkel támad a Trackben a Kaukázus!
2014-07-02- 9-06-35Na, nem mintha nem hiányzott volna a Kaukázus a hazai könnyűzenei palettáról az alatt az öt év alatt, ameddig nélkülöznünk kellett őket, de most, hogy újra gőzerővel működnek, mintha el se tűntek volna. Mindenesetre örömteli a tudat: nemcsak aktívan koncerteznek, az új dalok fabrikálásának is nekiláttak, amelyeket első körben a május idusán megjelent K.U.S. (Kérni Ugyanazt Semmi) című, 10 számos anyagon tettek közkinccsé.

A Barba Negra Track július 4-i estjén tehát ezek közül szemezget majd a Kardos-Horváth János/Fűrész Gábor/Toldi Miklós/Fodor Máriusz-alkotta kvartett meg persze az olyan – lassan klasszikusokká érő – szerzeményekből, mint a Teszkó, a Szalai Éva és a többi alter-sláger.

A zenekar az újrahasznosítás barátjaként meghirdetett kreatív pályázatban a „Régi Kaukázus jegyért újat” felkiáltással régi Kaukázus-koncertjegyeket  cseréli Track koncertbelépőre. Részletek Kardos-Horváth Jancsiék Facebookján!

Web:
https://www.facebook.com/KaukazusKaukazus

Kaukázus
Barba Negra Track
2014 07.04.

Kapunyitás: 19:00
Kaukázus : 20:15

Jegyár:
Elővételben: 1000 Ft.
Helyszínen: 1500 Ft.

Jegyvásárlás:

- BarbarNegra hálózatában:

http://track.barbanegra.hu/kaukazus_20140704

- Ticketportal hálózatában:

http://www.ticketportal.hu/event.aspx?ID=45683

- Broadway hálózatában:

http://www.broadway.hu/koncert/kaukázus-3.html

Rövid URL: http://www.musicmagazin.hu/?p=5822

Beküldte: - júl 2 2014. Kategória Előadók, együttesek. Tudod követni a válaszokat ezen keresztül RSS 2.0. Egy választ vagy a trackbacket tudsz hagyni ha belépsz

Hozzászólások:

Képgaléria

:
Bejelentkezés | Designed by Zenei magazin