Sipos F. Tamást kirúgta a Republic…
Sipos és banda

Sipos és banda

Egy év sem telt el és kirúgták a volt Exotic-os Sipos F. Tamást  a Rebublicból. Állítólag nem teljesített 100%-ra a próbákon, de hogy azért volt, mert nem tudta a szöveget, vagy azért mert ittas volt, arról nem szól a fáma.
A közös nyilatkozatig nem lesz interjú Sipossal, marad a találgatás.
Az elhunyt Bódit nem tudta úgy látszik helyettesíteni, a Rebublic rajongók, már ha még vannak, akkor nem fogadják el őt.
Valószínű így vége van a legendás zenekarnak, nem lesz folytatás, hisz ki az énekes aki beáll majd ismét, hogy közutálatnak örvendjen.
A Rebublic “temetésén” azért remélhetőleg nem fogják a kommunista szovjet himnuszt játszani…

Update: a Blikkben cáfolják a hírt, Sipos együtt fog bukni a Republiccal, mégsem rúgták ki..

- A zenekar nem kíván reagálni erre a színvonaltalan információra – válaszolta a Vasárnapi Blikk megkeresésére Abella Miklós, a Republic menedzsere annak kapcsán, hogy a Bors napilapban tegnap megjelent: „Kirúgta a Republic Sipos F. Tamást”.

Boros Csaba, Nagy László Attila, Patay Tamás, Halász Gábor korábban már elmondták, hogy Sipos F. Tamás nem mint Cipő utódja, hanem mint a Republic zenekar régi barátja vállalta a kisegítő énekes nehéz feladatát. Neki is köszönhető, hogy 23 év dalai nem tűntek el a színpadokról, és ezért a közönség is hálás neki

Rövid URL: http://www.musicmagazin.hu/?p=5595

Beküldte: - márc 8 2014. Kategória Előadók, együttesek. Tudod követni a válaszokat ezen keresztül RSS 2.0. Egy választ vagy a trackbacket tudsz hagyni ha belépsz

1 hozzászólás - “Sipos F. Tamást kirúgta a Republic…”

  1. […] héten Sipos F kirúgásáról írt először a Bors, majd másnap a konkurens Blikkben tagadta a menedzser a […]

Hozzászólások:

Képgaléria

:
Bejelentkezés | Designed by Zenei magazin