Somló Tamás más szemmel..
somloSomló Tamás a nagy öregként van Magyarországon elkönyvelve. Nem oly rég még azon kesergett nyilvánosan, hogy milyen kevés a nyugdíja. Persze arról nem beszélt, hogy mennyi jogdíjat kap éves szinten. Nagyon sok nyugdíjasnak leesne az álla. Nem beszélve a rengeteg hakniról, meghívásról, amit biztos nem ingyen csinál az 5000 éves artista-bohóc… Bizony ezeken a haknikon kiderül a nagy példaképről, hogy hamis, és nem tudja a szöveget….
Egy kis hamis szaxofon:

Aztán ahol a szöveget sem tudja…

Kevesebb a fellépési lehetőségem, mióta a tehetségkutatókból jött, televíziós népszerűséggel megtámogatott amatőrök előre kerültek a szakmában.. sírt Somló amikor még nem volt szó róla, hogy ő is zsüri lesz egy tehetségkutatóban. Amikor 10 millió forintot ajánlottak neki, egybőlmegváltozott a véleménye: – Eddig tényleg nem kultiváltam a televíziós tehetségkutatókat, mégsem ellentmondásos, hogy részt veszek a Voice-ban. Ez egy más ügy, egyrészt sokkal szellemesebb formátum, mint az eddigiek, másrészt a fő szempont a zenész-szakmai irány. Egyedülálló a koncepciója, hiszen itt profik is indulhatnak, és kizárólag szakmai szempontok alapján mérlegeljük a versenyzőket. Szerintem, agyon is fogja ütni az összes többi tehetségkutatót, annyira ki van találva – vázolta Somló, és hozzátette. – Egy profi zenész számára rang beülni a Voice mesterei közé, nem véletlen, hogy Tom Jones és Seal is a nevét adta hozzá. Az itthon „világhírű” Malek Andi, Mező Misi, Caramel és jómagam is ezért vállaltuk el. Olyan mint a rádió. Hallasz egy számot, egy énekhangot, és azonnal el tudod dönteni, tetszik vagy sem.

Aztán a TV2 csak fogta a fejét a tehetségtelen ősz öreg makogásán. Annyi zagyvaságott hordott össze, hogy készítettek a zagyvaságaiból egy Somló generátort is: Ide kattintva elcsodálkozhat a magas reptű Somló szövegeken . Pár idézet azért: „A véleményem, ami veled kapcsolatos Zsigmond, amit el szeretnék mondani, hogy gyönyörűen nézett ki az egész körítés, ami körülötted volt. Észrevettem, hogy a közepénél egyszercsak elvesztetted a fonalat.Viszont szerintem nagyon szépen énekelsz angolul és jógául. Annyira jól állt, az Euróvíziónak és az eurozónának is tetszett volna. Én csak azt akartam hozzátenni neked tanácsként, hogy ha egy dal közben ilyen szentimentális bajod támad, akkor nem kell elfordulni, nyugodtan hagyd kicsordulni. Már a szemedet.”

Rövid URL: http://www.musicmagazin.hu/?p=4912

Beküldte: - máj 27 2013. Kategória Előadók, együttesek, The Voice. Tudod követni a válaszokat ezen keresztül RSS 2.0. Egy választ vagy a trackbacket tudsz hagyni ha belépsz

Hozzászólások:

Képgaléria

:
Bejelentkezés | Designed by Zenei magazin