Rob Zombie új filmje a The Lords of Salem
Rob Zombie új filmje a The Lords of Salem címet viseli, persze ez is horror lesz. A főszereplőr Heidi, a szőke rockercsaj, aki egy rádióállomáson melózik, mint DJ. Egy nap fura dobozt kap, ami a Lordok ajándéka. Heidi azt hiszi, hogy egy rockegyüttestől kapta a dobozt, azért, hogy minél több helyre terjessze, amit örömmel meg is tesz. Nagy sikert arat hallgatói között.

Aztán újabb doboz érkezik, amiben a zenén kívül Salem-i ( a Bűnös város) ingyen jegyek is vannak, azonban Heidi és barátnői nem rockkoncertet a Salemben, ugyanis a Lords of Salem egyáltalán nem egy rockbanda, és a zene helyett vérre szomjaznak. A történetben boszorkányok lesznek, akiket a középkorban égettek meg, és az ártatlanok közt igaziak is voltak akik bosszút esküdtek.
Rob Zombie-ról a Halloween 2 óta mindössze egyetlen alkotás miatt hallhattunk, a The Haunted World of El Superbeasto, ami Magyarországra el sem jutott.

Képek a filmből:

Rövid URL: http://www.musicmagazin.hu/?p=2475

Beküldte: - okt 27 2011. Kategória Előadók, együttesek. Tudod követni a válaszokat ezen keresztül RSS 2.0. Egy választ vagy a trackbacket tudsz hagyni ha belépsz

Hozzászólások:

Képgaléria

:
Bejelentkezés | Designed by Zenei magazin