Rajongóival forgattat klipet a Ladánybene 27 a Barba Negra Trackben!
Kétórás reggae-élményfolyammal készül a Barba Negra Tracket felavatni a jamaikai stílus hazai veterán zászlóvivője, a jövőre 30 éves Ladánybene 27. A csapat a klipforgatásba is belevonja az okostelefonnal érkező rajongóit.

Habár a reggae már a Ladánybene 27 előtt is felütötte fejét a hazai könnyűzenében, vitathatatlan, hogy 1991-ben ők készítettek első alkalommal albumot e műfajban Magyarországon. A 2000-es években tovább kísérleteztek a stílusokkal: 2002-ben egy dub (a reggae-ből fejlődött ki a hatvanas években Jamaicában), majd 2007-ben következett a riddim (jellegzetes basszusdallamokból álló, karibi műfaj) lemezük.

A jövőre harmincéves együttes idén új lemezzel jelentkezett (Offenzíva), ami felvonultat ugyan klasszikus LB27-ízeket, de újabb határokat is átlép a zenekar történetében. Ha egy óceánparti ház nem is, de egy fergeteges buli mindenféleképpen kijár a vizsgák előtt álló fiúknak, lányoknak és az idősb reggae-arcoknak.

A Ladánybene kétórás monstre koncerttel készül, de klipkészítéshez is kéri a rajongók segítségét.2014-06-04- 14-41-38

„A csütörtöki Offenzíva nagykoncerten (és előtte-utána) koncertklipet forgatunk az I Know Di Situation című dalunkra. A profi kamerák felvételei mellett szeretnénk a Ti szemszögetekből is láthatóvá tenni a hangulatot, tapinthatóvá a pozitív vibe-ot, ezért kérünk, ha kedved tartja, készíts a telefonoddal Te is néhány snittet, miközben a Szitut játsszuk! Lehet a színpadról, de örömteli az is, ha egymást kamerázzátok tánc közben! Nem haragszunk meg, ha a borítóról ismert victory-jelet is mutatjátok! :) ” – üzeni a zenekar a rajongóinak. A felvett „mozikat”az info@lb27.hu címre várja a zenekar, a legjobb felvételek pedig a klipbe is bekerülnek!

 

Ladánybene 27
Barba Negra Track
2014. 06. 05.
Kapunyitás: 18.00
Kezdés: 20.00

 

Web:
www.lb27.hu

Jegyár:

elővételben: 1000,- Ft
helyszínen: 1500,- Ft

Online jegyvásárlás:

A Broadway Jegyiroda hálózatában

A Barba Negra Track hálózatában

A Ticketportal hálózatában

Rövid URL: http://www.musicmagazin.hu/?p=5772

Beküldte: - jún 4 2014. Kategória Előadók, együttesek. Tudod követni a válaszokat ezen keresztül RSS 2.0. Egy választ vagy a trackbacket tudsz hagyni ha belépsz

Hozzászólások:

Képgaléria

:
Bejelentkezés | Designed by Zenei magazin