Nothing Personal bemutatkozás
Nothing Personal

A Nothing Personal 2011 őszén alakult, amikor két 16 éves fiatal úgy gondolta, kiválnak a rock ipar “terhei” alól, felhagytak a tagok keresésével, és önálló utakon indultak !
Az első közös zenélés 2010 nyarára tehető, azonban akkor még csak kóstolgatták a könnyű zenét, Marilyn Manson vagy épp Nirvana , illetve Lifehouse feldolgozásokkal, két akusztikus gitáron !
A banda gondolata felvetődött már akkor, de egy éven keresztül csak szenvedtek, hiszen a tagok folyamatosan cserélődtek, nem találták meg a közös nevezőt, elképzeléseket ! Volt akinek felkészületlensége, volt akinek stílusbeli különbsége nem hozta meg a sikert a csapatban !

Ekkor született az elhatározás, miszerint ők, mint akusztikus duó próbálják meg, hiszen jól működtek ketten . Saját dalok írása volt a cél, ehhez kétség nem férhetett !
Ebből született meg az első EP, Broken Heart címmel, mely két szerelmes dalt tartalmazott, 2011 Decemberében !
Session dobos illetve, a stúdiózáson hangmérnök oldotta meg a további hangszereket, csak úgy mint a 2012 Júliusában egyedül álló számként előállított Silence On The Moon-nak !
Rá kellett jöjjenek, legalább egy dobosra szükségük lesz, így rá is találtak nyáron, és hamar össze szoktak, gyorsan kialakult a barátság, megértés !
Az őszi munkák folyamán több szám is íródott melyet 2013 február-márciusában szándékoznak megjelentetni !
Előreláthatólag 6 zenét fog tartalmazni, melynek témái több rétűek lesznek, de a hangzás, és az akusztikus felszerelés megmarad !
A dallamos hangszeres Pop zenék kedvelőinek mindenképp ajánljuk meghallgatni, hiszen nem fognak csalódni !
Facebook oldal

 

Rövid URL: http://www.musicmagazin.hu/?p=4410

Beküldte: - dec 7 2012. Kategória Előadók, együttesek. Tudod követni a válaszokat ezen keresztül RSS 2.0. Egy választ vagy a trackbacket tudsz hagyni ha belépsz

2 hozzászólás - “Nothing Personal bemutatkozás”

  1. bence

    tetszik! várom is az EP-t bár eddig nem ismertem őket! hajrá, így tovább!

  2. saint

    Csak egyet nemértek: mire fel a sok felkiáltó jel?! :D

Hozzászólások:

Képgaléria

:
Bejelentkezés | Designed by Zenei magazin