Just in Case zenekar bemutatkozás
A Just in Case neve hallatán először nem is biztos, hogy magyar csapatra gondolnánk.
Pedig a zenekart 2011 januárjában Ákos Williams, Knáb-Urfi Attila, Veréb Zozi és Kaszanyiczki Tibor hozta létre valamikor az egyetemi évek után Budapesten. Attila és Tibor volt az akik már korábban is együtt zenéltek egy BUS45 nevű formációban mely összesen egy koncertet élt meg. Ez után jött létre néhány tagcserével a Just in Case.

Az amerikai pop/rock zenét játszó magyar csapat először a szegedi RÁDIÓ88 egyik műsorában debütált ‘Heartbeat’ című dalukkal. Ezt követte a BEST OF ROCK FM egy teljes órás riporja.
Sorra jöttek a vidéki rádiók melyek napi szinten sugározzák dalaikat.

Szövegeiket tekintve a változatosság jellemzi a zenekart. Van, hogy a kudarcról, a csalódottságról énekelnek, de ugyanakkor van, hogy teljesen pozitív irányzatot kezdenek el képviselni.
A ‘Heartbeat’ című daluk kifejezetten az úgynevezett ‘fesztivál’ hangulatot hordozza magában.
A ‘Mask’ talán az egyik leglendületesebb szerzeményük. A dal leginkább arról szól, hogy az ember minden helyzetben más és más arcot ölt magára.
A ‘Crossroads’ pedig egy csalódott, választás előtt álló embert tükröz, kinek gyakran el kell fogadnia a jelenlegi helyzetét és lépnie kell még ha nehéz is.

A zenekar első koncertjére azonban csak 2012 februárjában került sor a Papp László Budapest Sportarénában, ahol az ‘Összefogás koncert’ keretein belül olyan neves előadók mellett léphettek fel mint Caramel, Mészáros Árpád Zsolt, Hien és a Mystery Gang.
Mindezek után a ‘LEMEZBÖRZE’ magazin lapjai között is megtalálhatóak voltak.

2012 Márciusában kezdték el forgatni első videóklipüket a ‘Crossroads’ című dalukból mely a nyár folyamán lát majd napvilágot.
A zenekar jelenleg is dolgozik az új dalokon, felvételeken melyek közül kettő Május és Április folyamán kerül a hallgatóság elé.

További infók a zenekarról:
http://www.justincasemusic.hu
http://www.facebook.com/justincasehu
http://www.youtube.com/justincasehu
https://twitter.com/#!/JUSTINCASEBAND

Rövid URL: http://www.musicmagazin.hu/?p=3397

Beküldte: - ápr 4 2012. Kategória Előadók, együttesek. Tudod követni a válaszokat ezen keresztül RSS 2.0. Egy választ vagy a trackbacket tudsz hagyni ha belépsz

Hozzászólások:

Képgaléria

:
Bejelentkezés | Designed by Zenei magazin