aJna zenekar bemutatkozás
ajnaAz aJna zenekar bemutatkozása:
A zenekarról annyit érdemes tudni, hogy instrumentális fúziós zenét játszunk, a bandát pedig Altmann János (dob), Uhljár Szabolcs (gitár) és Piller György (basszus) alkotja. Ez a formáció 2010 decembere óta létezik. Eddig egy demót vettünk fel a próbatermünkben, elég egyszerű technikával, csupán csak azért, hogy halljuk a számainkat felvéve, kívülről is, és ha valahova jelentkezéshez kell tudjunk mutatni valamit.

Tavaly 2. helyezést értünk el a Keletunderground tehetségkutatón, ami az első ilyen jellegű megmérettetése volt a csapatnak. Most szeretnénk elkészíteni egy jobb hangzású demót, és mivel a keretünk nem enged rendes stúdiózást, a gitárosunk netes stúdió/keverő gyorstalpalójának köszönhetően, ezt is saját berkeken belül kezdtük el felvenni, immár sokkal jobb minőségben. Egy számmal már el is készültünk, ezt hallhatjátok is a videó alatt.

A klippről. A basszerosunk ötlete alapján indult el a folyamat, viszont tudtuk, hogy ilyen képi világot nem tudnák mi magunk fölvenni, és effektezni. Szerencsére Gyuri felvette a kapcsolatot Ács Péter animátor ismerősével, aki a leadott forgatókönyvre annyit mondott „Megoldható.”. Így tavaly nyáron meg is történt a forgatás, majd egy hosszadalmas, viszontagságos utómunka eredménye lett a Turba videó. Úgy gondoljuk, hogy ahhoz képest, hogy ez is minden külsős segítség, stáb nélkül készült el, egy nagyon látványos és szokatlan videót sikerült készítenünk.

aJna a Facebookon

Rövid URL: http://www.musicmagazin.hu/?p=4978

Beküldte: - jún 13 2013. Kategória Előadók, együttesek. Tudod követni a válaszokat ezen keresztül RSS 2.0. Egy választ vagy a trackbacket tudsz hagyni ha belépsz

Hozzászólások:

Képgaléria

:
Bejelentkezés | Designed by Zenei magazin