Danko Jones és az Ektomorf
Az Ektomorf és a kanadai  Danko Jones 2006 óta jó ismerősök.  Danko Jones a tavaly kiadott Redemption című lemez egyik számában a The One-ban énekel együtt a magyar bandával. A klippet forgató csapt a Pixelfilm így ír a róla: Az Ektomorf zenekarnak évek óta mi készítjük a videoklipjeit, egy szoros viszony van a zenekar és a Pixelesek között. Viszont most a zenekar készített egy közös számot a nemzetközileg is igen elismert előadóval, Danko Jones-al. Mi pedig erre forgattunk egy kissé borult klipet. Szeretünk ilyeneket forgatni, kiélhetjük minden titkos és sötét vágyunkat.
Az Ektomorf énekese pedig az alábbit nyilatkozta mégy tavaly a Metal Hammernek Danko Jones-ról:

“Danko Jones az hatalmas király haverom. Ismerjük egymást már 2006 óta, akkor találkoztunk személyesen is a Wackenen. Nagyon bírom a zenéjét, és ő is bírja az Ektomorfot, állatira tetszett neki az Instinct album, de az Outcast is. Szereti a súlyos zenéket. Folyamatosan kapcsolatban voltunk, ha épp Hamburgban koncertezett, mindig lementem és dumálgattunk. Amikor most nyáron otthon voltam, Mezőkovácsházán, írtam neki egy mailt, hogy énekelne-e az új lemezen. Még aznap visszaírt, hogy ez egyértelmű, és köszöni a meghívást. Kib…ott jó fej csávó amúgy. Meg is csináltam a nótát Garage Band programmal, dobgép alappal, gitárokkal, ő meg fogta a mikrofonját, kiment a garázsába, beült a kocsija hátsó ülésére, hogy otthon senkit ne zavarjon a zajongásával és felénekelte, amit kellett. Három verziót is küldött, aztán Tue Madsen kiszedte a legjobbat, és végül is azt hallani a lemezen. A szövegemen is csupán egyetlen szót módosított. Maga a dal arról szól, hogy ő is, akárcsak én, elindult annak idején egy úton, és azóta sem tért le róla. Tök mindegy, hogy ki mit mond, hogyan húzza le és próbál keresztbe tenni, akkor is végigcsinálja, mert ő az egyetlen, aki képes rá. Mondom, nagyon egyformán látjuk a világot. Ő is egymaga tolja a zenekart, a menedzseléssel, mindennek együtt. Drog semmi, pia csak módjával, viszont ott a zenekar, a cél, amit el kell érni.”


Rövid URL: http://www.musicmagazin.hu/?p=1310

Beküldte: - jún 15 2011. Kategória Rockzene, Zenei hírek. Tudod követni a válaszokat ezen keresztül RSS 2.0. Egy választ vagy a trackbacket tudsz hagyni ha belépsz

Hozzászólások:

Képgaléria

:
Bejelentkezés | Designed by Zenei magazin