Nyeregszemle újra! Május 31.- június 2. Somogyi Lovas Szabadidőközpont
lovasLegalább 500 lovast várnak május 31-e és június 2-a között a harmadik alkalommal megrendezésre kerülő Nyeregszemlére. A Nyeregszemlét az eddigiekhez képest új helyszínen, a kunszállási Somogyi Lovas Szabadidőközpont terültén tartják meg. A kilátogatókat egyebek mellett ügyességi- és lovasbemutatók várják.
Az eddigiekhez hasonlóan a szervezők kifejezett óhajára ezúttal is lóháton, vagy fogaton érkeznek a résztvevők a Nyeregszemlére. A rendezvényre 2012-ben ily módon több mint 400 lovas érkezett. Összesen pedig közel 1000 lovas gyűlt össze. Kunszálláson idén akár 1000-1500-ra is rúghat lovasok száma.
A Nyeregszemlére az elmúlt napokban több lovas is elindult. Sopron mellől, Győrből, Keszthelyről, Debrecen mellől és Békés megyéből is nyeregbe pattantak már a lovasok. Közülük az elsők már kedden megérkezhetnek a környékre.
A kilátogatókat a lovas bemutatók, és lovas játékok mellett kézműves utca és gasztronómiai udvar is várja. A részletes programokat a www.nyeregszemle.hu weboldalon tekinthetik meg az érdeklődők.

Jegyárak:
Felnőtt:
Helyszínen: 2000 Ft
Előzetes látogatói regisztrációval: 1500 Ft
Gyermek:
6 év alatt ingyenes
6-14 éves kor között: 1000 Ft
Gyermeknap alkalmából a lóhoz, lovas kultúrához köthető vezetéknevet
viselő gyerekek (pl. Kovács, Lovasi, Nyerges, Szíjgyártó, Csikós… ) 14 éves
korig 500 forintért válthatnak belépőt vasárnapra.
Kunszállási lakosok – lakcímkártya felmutatása ellenében – díjtalanul
vehetnek részt a III. Nyeregszemlén.

Rövid URL: http://www.musicmagazin.hu/?p=4894

Beküldte: - máj 25 2013. Kategória Bulvár. Tudod követni a válaszokat ezen keresztül RSS 2.0. Egy választ vagy a trackbacket tudsz hagyni ha belépsz

Hozzászólások:

Képgaléria

:
Bejelentkezés | Designed by Zenei magazin