Kowalsky megizzasztotta Rúzsa Magdit és Kiss Endit
Ismert művészeknek, többek közt Rúzsa Magdinak és Péterfy Borinak tartott hotjóga bemutatóórát az énekes Kowalsky. A részvevő művészek agni gyakorlatsort csináltak végig a 35 fokos, 70 százalékos páratartalmú teremben, ezzel népszerűsítve a jógát, annak is egy népszerű ágát, a hotjógát. Rúzsa Magdi életében először próbálta ki a salabászanát és a garudaászanát, és annyira jól érezte magát, hogy folytatja a jógázást.

Rúzsa Magdi, Kiss Endi, a Hooligans dobosa, Péterfy Bori, illetve az énekesnő két nemzeti színházas kolléganője, Mészáros Piroska és Bánfalvi Eszter részt vett Kowalsky hotjóga óráján Budapesten, az Atma Centerben. Kowalskynak az éneklés és a festészet mellett már négy éve a jóga is intenzíven jelen van az életében, olyannyira, hogy másfél esztendeje jógaórákat is tart. A művészek az 50 perces bemutatóórán alaposan megizzadtak és elfáradtak a hőségben, de azt követően mindenki pozitívan beszélt a tapasztalatairól.

- Először jógáztam, és nagyon jól éreztem magam – mondta Rúzsa Magdi, aki eddig inkább túrázással vagy gyorsgyaloglással mozgatta át izmait. – Továbbra is fogok jógázni, elsősorban azért, mert segít az összpontosításban.
Szintén először próbálta meg a salabászana, a vriksászana és a garudaászana pozíciókat Kiss Endi.
- Kowát több hónapja kergettem, hogy elmenjek egy órájára, most végre összejött – fogalmazott a Hooligans zenekar dobosa. – Jókat olvastam a jógáról, és azért van szükségem rá, hogy ki tudjak kapcsolni. Rendszeresen futok, de az nagyon monoton, ez az óra viszont teljesen feltöltött.

Fotó: Szilveszter Beatrix

A bemutatóórán részt vettek gyakorló jógások, például Péterfy Bori. A színész-énekesnő már 18 éves kora óta jógázik, s mint mondta, szüksége van rá ahhoz, hogy fizikailag és mentálisan is rendben legyen a színpadon. Kowalsky szerint mindenki nagyon ügyes volt az órán.
- 35 fokos és 70 százalékos teremben jógáztunk, így jobban megnyúltak és ellazultak az izmok. Ráadásul a hotjóga kiválóan alkalmas a sejtszintű méregtelenítésre – árulta el Kowalsky. – A jóga minden szempontból erősíti a testet, és akár 50-60 évesen is egészségesen tartja az embert

Rövid URL: http://www.musicmagazin.hu/?p=4216

Beküldte: - okt 26 2012. Kategória Bulvár. Tudod követni a válaszokat ezen keresztül RSS 2.0. Egy választ vagy a trackbacket tudsz hagyni ha belépsz

Hozzászólások:

Képgaléria

:
Bejelentkezés | Designed by Zenei magazin