Gerendás Péter nyom nélkül tűnik el az országból.
Eddig csoda, hogy a hallgathatatlan zagyva számait díjjal tüntették ki Gerendásnak, de azon kívül, hogy a “haverok” kiosztották neki a díjakat, más nyoma nem marad neki, hisz neki is biztos “becsomagolva állt a bőröndje már” ebben  az elviselhetetlen fasiszta országban.
Jó utat.
“ Tizenöt lemez, számtalan rangos díj után úgy döntött, hogy befejezi itthoni tevékenységét – írta a Facebookon a búcsúlevelében Gerendás Péter. A zenész egyrészt a szerinte Magyarországon tapasztalható “fasizálódás” miatt döntött a távozás mellett. “A mocskos zsidózás, a nácik szerecsenmosdatása, a politika kufárkodása az emberek létező előítéleteivel, a már szinte természetes hétköznapi terminológiává lett bizonyos ‘zsidó háttéruralomról, zsidó bankárokról’ szóló hazugságok, összeesküvés-elméletek és ezzel egyidejűleg a jól bevált bűnbakképzés általánossá válása, a folyamatos cigányozás, buzizás miatt régóta fontolgattam a távozást” – indokolta a levélben.

Hozzátette azt is, hogy szakmailag soha sem volt szerencséje, és felpanaszolta, hogy a rádiók nagyon keveset játszották a dalait, amelyek emiatt nem lehettek slágerek. Mint írja, a helyét átvették “a napi rendszerességgel jelentkező, tehetségkutatónak álcázott valóságshow-k hősei”.
“Ez az ország élhetetlenné vált. Értéktelenné vált az érték. Felment az ára a selejtnek” – sorolta a távozása melletti további okokat az 57 éves Gerendás Péter a búcsúlevélben, amelyből azonban nem derül ki, hogy pontosan melyik országban képzeli el a jövőjét.”(Origo.hu)gerendas

További részletek: http://kuruc.info/r/21/110093/#ixzz2P8jJAXrC

Rövid URL: http://www.musicmagazin.hu/?p=4740

Beküldte: - márc 31 2013. Kategória Bulvár. Tudod követni a válaszokat ezen keresztül RSS 2.0. Egy választ vagy a trackbacket tudsz hagyni ha belépsz

1 hozzászólás - “Gerendás Péter nyom nélkül tűnik el az országból.”

  1. Jóska Doktor

    Menjen a fenébe, és zokogjon a batyu kölkével Izraelben, de sosem jöjjön vissza ide.
    Hülye, giccses, alsó-középszer

Hozzászólások:

Képgaléria

:
Bejelentkezés | Designed by Zenei magazin