Elhunyt a Twisted Sisters dobosa, A.J. Pero
2015-03-21- 10-24-53A Twisted Sister közleményben jelentette be, hogy 55 éves korában elhunyt a csapat dobosa, A.J. Pero. Az Adrenaline Mobban is tag muzsikus tragédiájának részleteiről egyelőre nem tudunk bővebbet, csak azt, hogy álmában, utóbbi banda turnébuszán érte a halál.

Szűkszavú, mindenféle bővebb indoklást nélkülöző közleményben jelentette be a Twisted Sister dobosa, A.J. Pero halálhírét magyar idő szerint pénteken késő délután. Egyelőre nem tudni, mi történt az 55 éves zenésszel, aki 1982-ben lépett be a Twisted Sisterbe, és a zenekar fénykorában végig velük játszott. Pero 1986-ban, a Stay Hungry-korszak sikereinek tovatűntével ugyan távozott a bandából, de a 2000-es évek újjáalakulása természetesen őt is visszahozta, azóta is folyamatosan régi kollégáival muzsikált. Emellett az utóbbi években az Adrenaline Mobban is játszott, és Russell Allen énekes egy nemrégen tett nyilatkozatában csakis a legjobbakat mondta róla úgy szakmailag, mint emberileg.

Az Adrenaline Mob közleménye szerint A.J.-t álmában, a buszon érte a halál mára virradóra. A pontos okokat egyelőre nem tudjuk, amint bővebb információk látnak napvilágot, beszámolunk róluk.

Rövid URL: http://www.musicmagazin.hu/?p=6057

Beküldte: - márc 21 2015. Kategória Bulvár. Tudod követni a válaszokat ezen keresztül RSS 2.0. Egy választ vagy a trackbacket tudsz hagyni ha belépsz

2 hozzászólás - “Elhunyt a Twisted Sisters dobosa, A.J. Pero”

Hozzászólások:

Képgaléria

:
Bejelentkezés | Designed by Zenei magazin