A fura a menő! Monster High újdonságok.




A kislányok körében méltóan kedvelt babák után a szörnyen jó kalandok DVD-n folytatódnak!

Újabb nap virradt a Monster High™ növendékeire, akik időről időre nem csupán a bőrükben érzik szörnyen jól magukat – hanem valóban szörnyek is! A külső szemlélő számára a Monster High™ egy átlagos sulinak tűnhet, de ha kicsit közelebbről is szemügyre vesszük, rájövünk, hogy ide bizony „nem átlagos” diákok járnak, „nem átlagos” tanórákra.

Látod azt a vérfarkas lányt? Azt, amelyiknek menő platform cipője és hozzá illő divatos táskája van? Ha kicsit közelebb hajolsz, hallhatod, miről cseveg azzal a rózsaszínbe öltözött cuki kis vámpírral. Nem, nem a vérről beszélgetnek – mivel ez a vámpírlány vegetáriánus -, hanem egy kihagyhatatlan cipő leárazásról. Vigyázz! Majdnem neked ment a gördeszkájával az a kígyó hajú rémhelyes srác, aki épp késésben van, de a suli előtt ácsorgó csajszi még mond neki valamit, mielőtt bemenne a félelemvezetési gyakorlatra. A srác tisztában van azzal, hogy nem éppen bölcs dolog megvárakoztatni egy ősi egyiptomi dinasztiából származó hercegnőt, még akkor sem, ha ő történetesen a barátnője. Becsengettek, ezért az osztálytermükbe sietnek a diákok, ahol azzal a kihívással kell megküzdeniük, hogy egyaránt megfeleljen a tanáraik és az osztálytársaik elvárásainak.

A Monster High™-ba olyan klassz arcok járnak, mint az olykor naiv, ám csöppet sem üresfejű Frankie Stein™, akinek folyamatosan szembe kell néznie a tinédzsereket érintő megannyi nehézséggel és örömmel. Az ő egyik legjobb barátnője a reménytelenül romantikus Draculaura™, aki megrögzött vegetáriánus és imád szépítkezni. A divat mániás Clawdeen Wolf™ is a barátnők csapatát erősíti, aki mindig arra törekszik, hogy kitűnjön a tömegből, és a legfontosabbak számára a barátai és családja. Na és persze ott van Deuce Gorgon™, az iskola szépfiúja, akinek olyan mágikus erővel bírnak a hatalmas zöld szemei, hogyha ha egy élő ember néz beléjük, azonnal kővé dermed.

A film szereplői és a hozzájuk kapcsolódó babák Lisi Harrison a „Monster High könyv” főhőseiként elevenednek meg, akik hihetetlen fordulatokkal, románcokkal és persze „szellemes” viselkedésükkel színesítik meg a suli mindennapjait, miközben barátságuk még szorosabbá válik.
A Monster High™ Légy szörnymagad!™ különc szereplői megtanítanak arra, hogy nem fontos honnan jössz, nem számítanak a külsőségesek. Fogadd el magad a hibáiddal együtt, tűnj ki a tömegből, és ami a legfontosabb: mindig add önmagadat!

Rövid URL: http://www.musicmagazin.hu/?p=4460

Beküldte: - dec 23 2012. Kategória Bulvár. Tudod követni a válaszokat ezen keresztül RSS 2.0. Egy választ vagy a trackbacket tudsz hagyni ha belépsz

Hozzászólások:

Képgaléria

:
Bejelentkezés | Designed by Zenei magazin