Bereczki tényleg ripacs?
Sebestyén Balázs a reggeli rádióműsorában leripacsozta a Bereczkit amiből aztán  nagy hír lett. Pár éve még azt sem tudtuk ki ez a Bereczki Zoltán, most meg a legnézetebb műsorokban repked( X-Faktor, Megasztár) . A Nagy Duettben szerepel, és önálló koncertet mer adni a SYMA csarnokban.
Nézzük mi is történt. A musical világából Bereczki úgy gondolta, hogy nyit a popzene felé, kiadta az Álomkép lemezét, ami lágyabb és pörgősebb dalokból áll, de köze nincs a musicalhez.
Itt indul be a gépezet. Az ismeretlenségből egy vörös srác kezd el folyni még a csapból is. Celebműsorok, fellépések, beugrások, bulvármagazinok. Pár hónap, és SYMA csarnokban egy olyan koncertet mer adni, ahol az egy CD-s  pár saját számán  kívül csak feldolgozások hallatszanak.( Lionel Richie, Justin Timerlake.. stb…. ) Félelmetes, de el lehet adni. Mi a siker titka? A pénz, és a gépezet ami mögötte van. Egy ismeretlen, csúnyácska gyerekből, hogyan lehet olyan sztár, akit  - mint láthattuk – valamelyik tehetségkutatóban a zsüri simán elbuktatott volna az egyik fellépésében.
Nincs slágere, és már sztár, már el lehet adni vele mindent.
Talán túl hamar ugrott, (ugratták) a csúcsra, és tényleg elhiszi, hogy akkora popsztár. Pedig csak egy ripacs.

Rövid URL: http://www.musicmagazin.hu/?p=1041

Beküldte: - jún 1 2011. Kategória A Nagy Duett, Zenei hírek. Tudod követni a válaszokat ezen keresztül RSS 2.0. Egy választ vagy a trackbacket tudsz hagyni ha belépsz

2 hozzászólás - “Bereczki tényleg ripacs?”

 1. kramy

  legalább a nevét leírnád helyesen: Bereczki. Ez már minősíti az egész cikket.
  Vannak olyanok akik nem pár éve ismerik Őt, elismert musicalszínész, több mint 10 éve a pályán. Valamint nézd meg kiknek a cd-je vezette a MAHASZ eladási listát 2007 2008 2009-ben! És hogy kik adtak teltházas Aréna koncertet 2008-ban.
  Amúgy már 10 évvel ezelőtt kiadott egy pop albumot.
  Lehet nem hallottad még élőben énekelni, hát sajnálhatod, mert van hangja, nem is kicsi, nem úgy mint egyes nagy sztároknak akik olyan hamisak h csak playbackelni tudnak.

 2. kramy

  De persze ez Magyarország, az igazi tehetséget itt nem ismerik el, vagy csak mindenki irigy…savanyú a szőlő, mi?

Hozzászólások:

Képgaléria

:
Bejelentkezés | Designed by Zenei magazin