Underzen – Nem leszünk barátok
A Underzen zenekar előzménye a „Tibor vagyok, de hódítani akarok” című filmben szereplő Roller együttes.

Abból a gondolati magból indult a Roller, hogy minden kereskedelmi szempontot nélkülözve, szerzőileg találjuk meg az esszenciát magunkban. Az első dal, amit írtunk a „Bizsergés” volt, ami aztán egy mozi filmbe repített minket. Mondhatni a terv nem jött be, mert akkor mégis csak megfeleltünk a kereskedelmi kritériumoknak…Ebből kifolyólag zavarossá váltak a zenekarban motivációk. Egyszerűen az a csapat nem erre volt megálmodva. Túl gyorsan történt minden..

Ezekre a zenei alapokra építve jött létre az új formáció az Underzen.
Az Underzennél annyiban más a dolog, hogy volt időnk egymást megismerni, csiszolódni. Sok dalt írtunk azóta és kirajzolódott a zenei arculat.
Megfordultunk az ország sok pontján és ami nagyon fontos, hogy nagyszínpadokon profi stábbal, profi technikával körülbástyázva mutathattuk meg magunkat.
2011 május 21-n a Budapest Sport Arénában léphettünk fel a TNT teltházas koncertjén, mint előzenekar. Váratlanul nagy sikerünk volt 9 ezer ember előtt..
Nagyon pozitív lendületet adott nekünk a további munkához.

Elkészítettük első Underzenes klipünket is, amit nem rég mutattunk be, egy koncert alkalmával. A dal kritikát fogalmaz meg, néhány számunkra nem szimpatikus jelenséggel kapcsolatban. Alapvetően azt hiszem nem kedveljük a nagyautós, nyálas, plázacica barátnős alakokat. Írtunk róla egy dalt, aminek a címe „Nem leszünk barátok” jó szórakozást a kliphez. Weboldalunkon (www.underzen.hu) követhetitek az aktuális eseményeket, koncerteket.

Rövid URL: http://www.musicmagazin.hu/?p=2717

Beküldte: - nov 30 2011. Kategória Előadók, együttesek, Rockzene. Tudod követni a válaszokat ezen keresztül RSS 2.0. Egy választ vagy a trackbacket tudsz hagyni ha belépsz

Hozzászólások:

Képgaléria

:
Bejelentkezés | Designed by Zenei magazin