Újra lesz Egészséges Fejbőr!
Újra összeállt az Egészséges Fejbőr!

A zenekar korábbi problémái, ami feloszlásához vezettek közel másfél év múlva szépen, csendben rendeződtek. Mindenki okult a dolgokból, elgondolkodott és a másik bírálása, akadályozása helyett tette a dolgát. Hamarosan egyfajta visszarendeződés vette kezdetét. Ilyen nagyobb állomás volt a Csillag Sólyom együttes megalakulása is. Csak idő kérdése volt ennek a pillanatnak eljötte.
A Fejbőr mint ahogy neve is találóan mutatta egy nem egészséges fejbőrt takart. No nem a tagok személye miatt, inkább létrejöttének oka miatt. Egy átmeneti állapotot tükrözött, mintegy lélegeztető gépen tartva a régi zenekart, hogy az idő és tegyük hozzá Mazula Imi gyógyító munkája beérvén újult erővel indulhasson útjára az EGÉSZSÉGES FEJBŐR!
Ami mindig is összetartozott nem szakíthatják szét örökre soha! Ez a trianoni alap igazság most tökéletesen visszaköszönt a zenekar életében. Bárcsak hazánk nagy sebe is így tudna begyógyulni.
Az égiek kísérték sorsunkat, mi nem leszünk hálátlanok ezek után sem! Az EGÉSZSÉGES FEJBŐR ismét hazája és közönsége szolgálatába áll!

Czimmer János
(nemzetirock.hu)

Rövid URL: http://www.musicmagazin.hu/?p=3009

Beküldte: - jan 26 2012. Kategória Előadók, együttesek, Rockzene. Tudod követni a válaszokat ezen keresztül RSS 2.0. Egy választ vagy a trackbacket tudsz hagyni ha belépsz

1 hozzászólás - “Újra lesz Egészséges Fejbőr!”

  1. béci

    Szeretnék figyelmetekbe ajánlani egy remek albumot,az EGYSÉGBEN AZ ERŐ 2. cd-t,ezen három kiváló magyar hazafias/antiliberális banda fejenként hat,tehát összesen 18 dalát találod,a csapatok pedig:Utolsó Védvonal,Kitörés,Onogur.Ez a cd a loyalty records weboldalán mindössze 2000 ft,ha megteheted,támogasd a zenekarokat a cd megrendelésével.Mindhárom zenekarról találtok profilt a rockerek.hu-n.

Hozzászólások:

Képgaléria

:
Bejelentkezés | Designed by Zenei magazin