Új Joey Ramone album jelenik meg …ya know? címmel
Joey Ramone Fotó: Jorgen Angel, Redferns

11 évvel a halála után második szólólemeze jeleneik Joey Ramone-nek a legendás Ramones énekesének. A limfómában elhunyt punkzenész lemeze május 22.-én jelenik meg, és eddig soha nem hallott dalok lesznek rajta összeválogatva. Az albumot Joey bátyja,  Mickey Leigh és Ed Stasium jegyzi,  aki már több korai Ramones lemez producere is volt ( Rocket to Russia és Road to Ruin ).
A  2002-ben megjelenet első szólóalbum a  ’Don’t Worry About Me.‘, azaz ne aggódj miattam után 10 évvel …ya know?  címmel (jelentése: ugye tudod?) kerül a boltokba a második Joey CD.
Az albumon 15 B oldalas , és demo dal szerepel, amik még soha nem voltak publikálva.  Olyan nevek lesznek még rajta mint a  Dictators és Plasmatics, vagy Joan Jett, Steven Van Zandt, Cheap Trick’s Bun E. Carlo….
Április 21.-én már kislemezt is kiadnak a CD-ről  ”Rock ‘N Roll is the Answer”  címmel amin egy AC-Dc stílusú dal lesz, és alább meg is hallgathatja, akit érdekel. Indítsd el a lejátszót alul.

Listen to Joey Ramone’s “Rock ‘N Roll is the Answer”

Rövid URL: http://www.musicmagazin.hu/?p=3421

Beküldte: - ápr 7 2012. Kategória CD/DVD, Előadók, együttesek, Rockzene. Tudod követni a válaszokat ezen keresztül RSS 2.0. Egy választ vagy a trackbacket tudsz hagyni ha belépsz

Hozzászólások:

Képgaléria

:
Bejelentkezés | Designed by Zenei magazin