Warning: preg_match_all() expects parameter 2 to be string, object given in /home/mus10000/public_html/wp-includes/functions.php on line 4264

Warning: strpos() expects parameter 1 to be string, object given in /home/mus10000/public_html/wp-includes/functions.php on line 4269

Warning: mb_substr() expects parameter 1 to be string, object given in /home/mus10000/public_html/wp-includes/functions.php on line 4269
Slash az Arénában lép fel | Zene magazin

Slash az Arénában lép felA világhírű szólógitáros, Slash és zenekara, a Myles Kennedy and The Conspirators november 18-án a Papp László Budapest Sportarénában lép fel – tájékoztatta az MTI-t a koncert magyarországi szervezője, a Live Nation.

 

A Grammy-díjas zenész a jelenleg zajló World On Fire elnevezésű világkörüli turnéja keretében érkezik Magyarországra, legutóbb a júliusi VOLT fesztiválon lépett fel, az Arénában utoljára 2013-ban koncertezett szintén Myles Kennedy zenekarával.

A fekete cilinderéről, sötét napszemüvegéről és göndör fürtjeiről ismert Slash-t negyedszázada a világ egyik legjobb gitárosaként tartják számon, több mint 100 millió eladott albummal büszkélkedhet. A Time magazin jelenleg a második helyen jegyzi Jimi Hendrix mögött a „minden idők legjobb gitárosai„ listáján.

A Saul Hudson néven született zenész, filmproducer Guns N’ Roses-zal öt albumot rögzített, aztán kettőt Slash’s Snakepit nevű csapatával, és szintén kettőt a Velvet Revolverrel, amely a Guns N’ Roses háromötöde, hiszen Slash mellett Duff McKagan volt a basszusgitáros és Matt Sorum a dobos.

A Lenny Kravitz, Michael Jackson, Ray Charles vagy Stevie Wonder lemezein is közreműködött Slash első szólóalbuma 2010-ben, a második 2012-ben jelent meg. 2014-ben adta ki harmadik lemezét, World on Fire címmel, az album 17 dalt tartalmaz2015-08-28_6-40-56.

2013-ban mutatták be Slash első mozifilmjét, a Nothing Left To Fear-t, amelyben a zenész producerként működött közre. Produkciós cége kifejezetten horrorfilmeket készít, jelenleg is új projekten dolgoznak – olvasható a Live Nation szerdai közleményében.

A Slash: featuring Myles Kennedy and The Conspirators elneveztésű koncerten Slash mellett Myles Kennedy énekel, Todd Kerns basszusgitározik, Brent Fitz dobol, Frank Sidoris gitáron működik közre.

Rövid URL: http://www.musicmagazin.hu/?p=6190

Beküldte: - aug 28 2015. Kategória Koncertek, előadások, Rockzene. Tudod követni a válaszokat ezen keresztül RSS 2.0. Egy választ vagy a trackbacket tudsz hagyni ha belépsz

Hozzászólások:

Képgaléria

:
Bejelentkezés | Designed by Zenei magazin