Marky Ramone nyitja a Szigetet
Marky Ramone, a legendás Ramones egykori dobosa nyitja zenekarával az idei Sziget fesztivált a mínusz egyedik napon, augusztus 10-én. Ezen a napon lép a nagyszínpadra a Die Antwoord és a Skunk Anansie is.

A kortárs könnyűzenei színtér egyik legmeghökkentőbb formációja, a dél-afrikai Die Antwoord többször is járt már Magyarországon. A hiphop, elektro és rave elemeit vegyítő fokvárosi zenekar 2009-ben robbant be a zenei életbe Enter the Ninja című klipjével, azóta harmadik albumuk is megjelent.

A négytagú londoni Skunk Anansie, amely emlékezetes Sziget-koncerteket tud maga mögött, az alternatív ellenkultúra egyik legfontosabb csapatának számít a kilencvenes évek közepe óta. Augusztus 10-én legfrissebb, idén januárban megjelent, Anarchytecture című lemezét mutatja be.

Marky Ramone minden idők egyik leghíresebb és leghírhedtebb amerikai punk rock bandájának, a műfaj történetére az egyik legnagyobb hatást gyakorló Ramonesnak volt a dobosa 1978 és 1983, majd 1987 és 1996 között. A zenekar alapítói közül ma már senki sem él.
A dobos csapata, a Marky Ramone’s Blitzkrieg a punk 40. születésnapját ünneplő idei turnén a Ramones klasszikusai, köztük a Blitzkrieg Bop, az I Wanna Be Sedated, a Rock ‘n’ Roll High School vagy a Psycho Therapy is elhangzanak.2016-04-14_19-59-04

Afrojack is fellép az idei Szigeten. A Grammy-díjas holland elektronikus zenész, dj-producer, a nemzetközi elektro house színtér sztárja az Arena helyszínen fog játszani. Mellettük még Zedd, a DVBBS, Carnage és TroyBoi fellépését jelentették be.

Rövid URL: http://www.musicmagazin.hu/?p=6347

Beküldte: - ápr 14 2016. Kategória Koncertek, előadások, Rockzene, Sziget. Tudod követni a válaszokat ezen keresztül RSS 2.0. Egy választ vagy a trackbacket tudsz hagyni ha belépsz

Hozzászólások:

Képgaléria

:
Bejelentkezés | Designed by Zenei magazin