Losing Season új EP november végén
A zenekar közleménye:
Örömmel jelenthetjük be, hogy hosszas munkálatokat követően november végén Fall again fall better címmel megérkezik A Losing Season zenekar új EP-je. Az anyag öt dalt tartalmaz, melyet Szűcs Szabikánál rögzítettünk a Trashhill Studio-ban. Szabika egyúttal magára vállalta a produceri feladatokat is, szóval végre úgy szól majd minden, ahogy szólnia kell! A magunk részéről rendkívül büszkék vagyunk a végeredményre.
Az EP szerzői kiadásban jelenik meg, mely ingyenesen letölthető lesz mp3/FLAC formátumban, emellett tervezünk egy limitált CD verziót is a gyűjtők számára, mely hamarosan előrendelhető lesz a zenekaron keresztül. Valamint új pólóval is készülünk mind a Hölgyek, mind az Urak számára. Feketével, természetesen. Szerintünk k.rva jól néz ki!
Hamarosan elkészül a Season első videoklipje is az új anyag egyik dalára. Kemény meló volt a forgatás, de abszolút megérte! Jelenleg a vágásnál tartunk, remélhetőleg pár nap múlva láthatjátok a kész videót!
Várunk továbbá mindenkit nagy szeretettel a Dürer Kertbe december 1-jén, az EP bemutató koncertünkre! Gyertek, mulassatok, aztán koncert után koccintunk! Az esemény linkje a közösségi hálón:
http://www.facebook.com/events/349783418451296/?fref=ts
Az EP keverése jelenleg is zajlik, már nincs sok hátra. Addig is hallgassátok meg róla ízelítőként Az A life of good karma című dalt, melyben közreműködik hegedűn világi cimboránk, Bokodi Bratwurst Bálint is.

BANG YOUR MOTHERF***ING HEADS!
http://www.facebook.com/alosingseason
http://alosingseason.bandcamp.com

Rövid URL: http://www.musicmagazin.hu/?p=4337

Beküldte: - nov 20 2012. Kategória CD/DVD, Előadók, együttesek, Rockzene. Tudod követni a válaszokat ezen keresztül RSS 2.0. Egy választ vagy a trackbacket tudsz hagyni ha belépsz

Hozzászólások:

Képgaléria

:
Bejelentkezés | Designed by Zenei magazin