Kettős rockünnep a székesfehérvári Fezenben
A fejéri megyeszékhely sokat látott Fezen klubja ezúttal az igényes, művészi rock muzsikától lesz hangos. December 16-án, pénteken az Ismerős Arcok a Papp-Sárdy NBB-vel karöltve csap a húrok, illetve a billentyűk közé, ezzel is emlékezetessé téve a karácsony előtti utolsó hétvégét.

Karácsony előtt még egy utolsó nekirugaszkodás és irány Székesfehérvár! A rangos klub ezúttal a magyar rock különleges hajtásainak enged teret, amelyeket akár nemzeti rocknak is lehetne nevezni – csakhogy ezen már réges-rég túl van mindkét formáció.

A magyar sorskérdéseket sajátos zenei kifejezési eszközeivel taglaló Ismerős Arcok zenekar lassan tizenharmadik éve, hogy új fejezetet nyitott a magyar rocktörténelem lapjain. Nyerges Attila énekes, Galambos Nándor basszusgitáros, Práder Vilmos gitáros, Leczó Szilveszter billentyűs, Kovacsik Tamás dobos, valamint Tánczos „Stewie” István szaxofonos 2011. december 16-án, a Fezen klubba várja mindazokat, akik egy kis lelki töltődésre, valamint nyolc napon túl gyógyuló zenei élményre vágynak. Nyerges Attiláéknak feltehetően nem lesz nehéz dolga, hiszen előttük a rokonértelmű stílusban mozgó Papp-Sárdy NBB forrósítja fel a levegőt. Papp Gyula billentyűs virtuóz zeneszerző (Török Ádám aposztrofálásában a Hammond orgona doktora), aki megjárta már a hadak útját (Mini, Skorpió, Dinamit, P.Mobil, stb.) Sárdy Barbara énekesnővel, valamint Szebelédi Zsolt dobossal, Móczár László gitárossal és Tarnai Dániel basszusgitárossal együtt túl vannak már számtalan koncerten, valamint első albumukon (Magyar akarok maradni). Sikerük az egyre népszerűbb, egyszerre felemelő és gondolatébresztő lemezdaloknak, valamint a műfaj iránti elkötelezettségüknek köszönhető.

A jegyek elővételben 1.900.- Ft-ért, a helyszínen, a koncert előtt 2.400.- Ft –ért kaphatók. Kapunyitás 8 órakor, bővebb információ a 06-20/776-0773 telefonon. Mindenkit vár egy felhőtlen kikapcsolódásra a Fezen klub, valamint az Ismerős Arcok és a Papp-Sárdy NBB.

- Hegedűs István -

Rövid URL: http://www.musicmagazin.hu/?p=2796

Beküldte: - dec 14 2011. Kategória Koncertek, előadások, Rockzene. Tudod követni a válaszokat ezen keresztül RSS 2.0. Egy választ vagy a trackbacket tudsz hagyni ha belépsz

Hozzászólások:

Képgaléria

:
Bejelentkezés | Designed by Zenei magazin