Karai Anna feat. Senior Hal klip premier
Karai Anna, és a FiSH! frontemberének közös dala körülbelül négy hónapja a szintén közös tavaszi turnéjuk alkalmával jelent meg. A dalt Anna dobosa Tarcsai Ádám szerezte.
“Már jóval a turné előtt felkértük Krisztiánt hogy készítsünk egy közös dalt. Közben leszerveződött a Karai Anna – FiSH! – Ganxsta turné aminek hatására felgyorsultak a folyamatok és a második állomáson már be is tudtuk mutatni a közönségnek!! Nagyszerű volt a fogadtatás!!”

Azóta már rengeteg dolgot megélt ez a dal.. Készült róla szöveges videó, karaoke videó, Anna dobosának tanítványai a stúdió gyakorlatukon dobolták…
Az ember azt hinné hogy ezzel a számmal már nem lehet semmi újat kezdeni.. Hát ezt a gondolatot megcáfolták…. ugyanis egy határozottan ütős, poénos, találó, fiatalos.. videó klipet tettek le az asztalra, melyben “unalmas, hétköznapi TV műsorokat színesítve csinálnak felfordulást, ZAJT csapnak…”!

Rövid URL: http://www.musicmagazin.hu/?p=5819

Beküldte: - júl 2 2014. Kategória Előadók, együttesek, Rockzene. Tudod követni a válaszokat ezen keresztül RSS 2.0. Egy választ vagy a trackbacket tudsz hagyni ha belépsz

Hozzászólások:

Képgaléria

:
Bejelentkezés | Designed by Zenei magazin