Interjú Práder Vilmossal az Ismerős Arcokból
Az Ismerős Arcok december 28-án gitárosa, Práder Vilmos zenei pályafutásának 30-ik évfordulóját, egyben 2000-ik koncertjét ünnepli a Club 202-ben. A buli apropóján beszélgettünk a zenésszel.

Vili, 2000. Milyen érzés?

Harminc évvel öregebb vagyok, mint ahogy elkezdtem gitározni, hihetetlen ez számomra. Kineveztük ezt a bulit kétezrediknek, persze lehet, hogy ez a 2010-dik, vagy épp huszadik, ennyire pontosan nem tudtam számolni. Mi majdnem minden egyes koncertet, dátumot, helyet feljegyeztünk, még az előző bandámmal, az Udvari Bolondokkal is, de az Ismerős Arcokkal is már 1000 koncerten is túl vagyunk, így jött ki ez a szám. Elvileg minden bulit rögzítettem.

Bölcs döntés volt. Honnan jött az évforduló megünneplése?

A többiek nem tudták, hogy közeledik ez az évforduló, először én szóltam nekik, hogy mi lenne ha. Nagyon szívesen vették az ötletet, hogy eköré szervezzünk egy nagy bulit.

2011. november 13-án, a Papp László Budapest Sportarénában (Képek: Ismerős Arcok)

Akkor ennek köszönhetjük a Vili Bandája első koncertjét?

Igen, ez persze csak alcím, az Ismerős Arcok fogja bemutatni a Vili 2000 koncertet. Persze teljesen pontosan innentől lehet számolni, egy biztos, plusz mínusz 10, a lényeg, hogy 2000 közelében vagyunk.

Azt is tudni lehet a koncerttől, hogy rengeteg zenekartól, elődtől játszotok számokat. Lehet valami konkrétumot megtudni?

Igen, ezt már korábban meg is szellőztettük, lesz pár ZZ Top, lesz Rolling Stones, lesz Eric Clapton. Nyilván nem ez adja a koncert gerincét, egy hamisítatlan Ismerős Arcok bulit adunk. A fél órás feldolgozás blokkban valószínűleg elhangoznak bizonyos slágerek, amiket én fogok énekelni.->>A teljes interjút a Barikádon olvashatják 

Rövid URL: http://www.musicmagazin.hu/?p=2879

Beküldte: - dec 28 2011. Kategória Koncertek, előadások, Rockzene. Tudod követni a válaszokat ezen keresztül RSS 2.0. Egy választ vagy a trackbacket tudsz hagyni ha belépsz

Hozzászólások:

Képgaléria

:
Bejelentkezés | Designed by Zenei magazin