Risk of Falling zenekar bemutatkozás
2015-09-24_9-32-39

Elkészült a Risk of Falling zenekar első klipje, Ghost címmel!
A Risk of Falling zenekar 2014 februárjában alakult Budapesten. A csapat a modern rockzenei hangzást ötvözi az elektronikus zene, elsősorban a drum and bass hangulatával. Zenéjüket leginkább talán a Pendulumhoz, a Modestephez vagy Chase and Statushoz lehetne hasonlítani.
Első számuk Smells Like Violence címmel jelent meg tavaly novemberben − azóta a zenekar több saját szerzeménnyel büszkélkedhet. Idén szeptemberben Monsters & Flashlights címmel jelenik meg első kislemezük is, mely három saját dalt fog tartalmazni. A Ghost címűhöz videoklip is készült – melyben sajátosan keveredik a szórakozás és a félelem hangulata, a barátság és az összetartozás pedig kiemelt szerepet kap.
Idei koncertszezonjukat − amely egyben nagy sikerű kislemez-bemutató is volt − a Múltidéző Piactér nevű rendezvényen kezdték meg 2015. szeptember 12-én. Hamarosan további fellépések következnek, ahol saját dalokat és feldolgozásokat egyaránt lehet majd hallani.
Akik nem szeretnének szeptember 30-ig várni, feliratkozhatnak a zenekar levelező listájára és máris meghallgathatják a kislemezt.

Linkek:
EPK: https://www.reverbnation.com/rpk/4506850
Weblap: http:\\riskoffalling.band
Hírlevél feliratkozás: http://eepurl.com/bzXdPD
RoF FB: https://www.facebook.com/RiskOfFalling

 

Rövid URL: http://www.musicmagazin.hu/?p=6208

Beküldte: - szept 24 2015. Kategória Előadók, együttesek, Rockzene. Tudod követni a válaszokat ezen keresztül RSS 2.0. Egy választ vagy a trackbacket tudsz hagyni ha belépsz

Hozzászólások:

Képgaléria

:
Bejelentkezés | Designed by Zenei magazin