Több ezer emberrel ünnepeli 40. születésnapját a Junkies énekese!
2014-06-17- 12-06-51Zenekarának 20., születésének 40. évfordulóját ünnepli a hétvégén a Track nagyszínpadán Szekeres András, aki megannyi meglepetést tartogat erre az estére.

A kerek évfordulók mindenkor elgondolkodtatják az embert, hogy mit tett, hogyan tette, és hogyan kellene másként. Szekeres Andris 40 éve és a Junkies 20 éve már bőven hordoz fordulókat, de egy dolog sosem változott, az pedig a punk, rock, zaj, zene, és a hozzá tartozó kellékek szeretete. Ha eddig nem történt lényegi változás, és a zenekar, illetve Szekeres művész úr sem tért meg a banki szféra öltönyös, jól viselkedős oltárán, akkor ez bizony már így is marad, és mindhalálig zajolós lesz. Ennek mi csak örvendeni tudunk, és támogatjuk is ezt a fajta életvitelt, még ha néha talán veszélyes is kicsit. Ezen az estén vendégekkel, a legnagyobb slágerekkel és persze tortával készül a zenekar, no meg igazi őrülettel. Érdemes kihagyni? A válasz egyértelmű: nem. Túl jó a csillagok együttállása!

A zenekar 100 darab VIP- jegyet ad ki erre az alkalomra, ami mellé ajándékba adja a csapat Szekeres Andris aznap megjelenő szólóalbumát, és egy korsó Roteburger kézműves sört. A jegy tulajdonosai a VIP- teraszról nézhetik végig a Junkies születésnapi koncertjét!

Junkies 20., Szekeres 40. születésnapi koncert

2014. 06. 20.
Kapunyitás: 18.00
Barba Negra Track

Jegyár:

elővételben: 1000 Ft
helyszínen: 1500 Ft

Online jegyvásárlás:

A Broadway Jegyiroda hálózatában:

http://www.broadway.hu/koncert/junkies-20-szekeres-40.html

A Barba Negra Track hálózatában:

http://track.barbanegra.hu/junkies

A Ticketportál hálózatában:

http://www.ticketportal.hu/performance.aspx?idp=434771

A Barba Negra Track jegypénztárában hétfőtől szombatig minden nap 15:00-tól 20:00 óráig, programnapokon 15:00-tól.

Rövid URL: http://www.musicmagazin.hu/?p=5802

Beküldte: - jún 17 2014. Kategória Koncertek, előadások, Rockzene. Tudod követni a válaszokat ezen keresztül RSS 2.0. Egy választ vagy a trackbacket tudsz hagyni ha belépsz

Hozzászólások:

Képgaléria

:
Bejelentkezés | Designed by Zenei magazin