Andy Biersack kiakadt egy baromra
2015-02-27- 5-26-09A BVB énekese Andy Biersack úgy látszik nehezen viseli a közönségből érkező kritikát a Black Veil Brides koncerten.
Andy a Black Veil Brides kanadai turnéján éppen Vancouver-ben lépett színpadra a Memphis May Fire és a Ghost Town bandával, és Andy Biersack leállította a bulit. A közönség egy tapló tagja folyamatos skandálás közepette próbálta visszatérésre bírni a Memphis May Fire csapatát, akkr amikor már a BVB volt a színpadon.

Az énekes leállította a bandát, és felhívta az említett taplót, hogy ha annyira nem tetszik neki, amit lát, akkor fogja meg a gitárt, és bizonyítsa be, hogy tud jobbat. Persze nem ment fel a bunkó ipse, mire Andy Axl Rose-t idézve beugrott a közönségbe, és megindult Memphis May Fire fan felé, hogy megmutassa neki, ő oda tud menni, hogy megmutassa neki.

Ugyanis pontosan ennyi történt, se több, se kevesebb, illetve a színpadra visszatérve Andy még csapott párat a mellkasán, majd a banda folytatta a koncertet, mely Biersack Twitter bejegyzése szerint remekül sikerült.

Andy Biersack egyébként jól ismert hirtelen jelleméről, minek köszönhetően számtalan alkalommal került már összetűzésbe a közönség egy-egy tagjával.

Rövid URL: http://www.musicmagazin.hu/?p=6050

Beküldte: - feb 27 2015. Kategória Előadók, együttesek, Rockzene. Tudod követni a válaszokat ezen keresztül RSS 2.0. Egy választ vagy a trackbacket tudsz hagyni ha belépsz

2 hozzászólás - “Andy Biersack kiakadt egy baromra”

  1. […] See the original post here: Andy Biersack kiakadt egy baromra […]

Hozzászólások:

Képgaléria

:
Bejelentkezés | Designed by Zenei magazin