10 éves jubileumi koncertet ad a Zorall
Minden zenekar életében eljönnek bizonyos fordulópontok. Ez néha jó, néha uncsi, néha pedig marha nagy buli! A 2012. FEBRUÁR 4.-ére eső ZORALL 10. SZÜLETÉSNAP viszont mindenképpen az utóbbi kategóriába sorolható: ugyanis nemcsak, hogy a felejthetetlen visszaemlékezős partynak, – hanem a hosszú évek hagyományaihoz híven-, természetesen a nagy sikerű Zorall jelmezbálnak is helyet ad ezen a szombat éjjelen a kultikus rock-történelemmel bíró CLUB 202.

Ami Zorall, az pedig nem létezik, hogy unalmas legyen- így ez az este is megbolondított, összekavart, felforgatott, ám annál ismerősebb örökzöld rákenroll’ slágerekkel rázza meg a hazai zenevilágot. Az ereszed-el-a-hajamat típusú koncertnek ígérkező esemény méltó díszvendégei pedig kik mások is lehetnének, mint azok a régi Zorall tagok és Zorallinák, akik nélkül ma nem úgy lenne Zorall, ahogy bizony van:
Szőke „Szösző” Gábor, Schvéger „Fenegerek” Zoltán, Ragadics „Raga” Csaba, Uszkó „Uszi” László, Kaszás Brigitta és Németh Ivett..
Társak a mulatásban a BUGZ és a JACKPOT zenekar lesznek, tehát kedves,

ZORALLOK ÉS ZORALLINÁK, ÜNNEPLÉSRE FEL!

10. ZORALL JUBILEUMI KONCERT
IDŐPONT: 2012. FEBRUÁR 4.
HELY: BUDAPEST, CLUB 202

Forrás: mymusic.hu

Rövid URL: http://www.musicmagazin.hu/?p=3047

Beküldte: - jan 31 2012. Kategória Koncertek, előadások, Rockzene. Tudod követni a válaszokat ezen keresztül RSS 2.0. Egy választ vagy a trackbacket tudsz hagyni ha belépsz

Hozzászólások:

Képgaléria

:
Bejelentkezés | Designed by Zenei magazin