Szandra kéjzivatart ígér!
Új énekesnő jelent meg a magyar zenei palettán, nemcsak hangjával, hanem szépségével is hódít. Ő nem más, mint Szandra.

Mióta foglalkozol énekléssel? Mikor döntötted el, hogy komolyabban szeretnél ezzel foglalkozni?
2 éve vagyok ezen a pályán! Az éneklés iránti rajongásom pedig már gyerekkorom óta megvan! 7 éves koromba beiratkoztam egy énektagozatos suliba ami a középiskolás éveimig elkísért! Énekkarokban is folyamatosan részt vettem. Több alkalommal kiválasztottak szóló énekesnek. Ezután magánénekszakra jártam.

Elkészült bemutatkozó kliped! Milyen érzés volt látnod, hogy álmaid hamarosan valóra válhatnak?
Nagyon jó érzés! Leírhatatlan! Mindig is ez volt a vágyam, hogy kiadhassak egy “profi” dolgot a kezemből és minél többen megismerjék a dalaimat!

Van olyan személyiség a hazai előadók közül, akikkel szívesen dolgoznál együtt?
Igen, van több magyar előadó is akivel szívesen együtt dolgoznék! De kizárólag csak duett produkcióban!

Tegyük fel, hogy lehetne három kívánságod,ami szinte azonnal valóra válhatna. Mik lennének ezek?
Ezek had legyenek az én titkaim! De annyit elárulhatok, hogy mindenféleképpen az elsők között az énekesi pályám lenne, hogy minél többen megismerjenek és szeressenek is egyben!

Köszönöm Szandrának, hogy igent mondott e röpke interjúra. Mi mást is kívánhatnánk neki mint, hogy sikerekben nagyon gazdag évek álljanak előtte és minél több ember megismerhesse, mint embert, mint dalait.
Íme Szandra bemutatkozó klipje, mellyel kéjzivatart ígér minden kedves olvasónak :

Rövid URL: http://www.musicmagazin.hu/?p=2292

Beküldte: - okt 7 2011. Kategória Előadók, együttesek, Popzene. Tudod követni a válaszokat ezen keresztül RSS 2.0. Egy választ vagy a trackbacket tudsz hagyni ha belépsz

24 hozzászólás - “Szandra kéjzivatart ígér!”

 1. Mucc

  Üzenem ennek a hírnévre váró lánynak, ne kínozzon bennünket többet ezzel a fülsüketítő gyerekes hangjával… Egy énekesnőtől én többet várnék, nem nyávogást. Így én már 5 évesen énekeltem…

 2. Szandra énekesnő

  Mucc –> Ha te ilyen profi vagy akkor jegyeznének valahol! :-)
  Üdv.: Szandra

 3. Garden

  Mi ez a fos??? :) Óvodákba elmegy.. szexi klip vagyis annak akar látszani.. hang meg nincs… ez a magyar zenei piac :D :D:D

 4. Szandra énekesnő

  Móni –> Köszönöm a hozzászólásod, legalább te is oda tettél neki! De még mindig nem bír magával, ( G….úr ) mert tudom, hogy ugyan arról a személyről van szó! :-) ))
  Üdv.: Szandra

 5. Viktor

  Kedves Mucc:
  Ha 5 évesen énekeltél akkor mért nem van valami nyoma a nagy világ előtt a nyilvánosság elé már féltél elmenni!! Én meg nagyón őrülők,hogy nem vagyok a szomszédod és szerintem sokan mások is így vannak vele. Hogy az idegesítő hangodtól falra másszak. A kutyád mag ha van sajnálom szegényt mikor énekelsz ha az állatvédők megtudják mit kell annak a kutyának kibírnia szegény.
  Kedves Garden
  A fos a te hangod esetleg. Óvodába elmegy akkor olyan szinten is vagy.
  ha klip nem elég szexis akkor csinálj jobbat. Teneked olyon hangod lenne mint Szandrának összetehetnéd a két kezed. A magyar zenei piac mg ilyen üdv a XXI századba. :D
  Szandra így tovább sok sikert grat!

 6. Szandra énekesnő

  Szia Viktor! Nagyon szépen köszönöm a hozzászólásodat! Nem semmi vagy, jól megmondtad neki(k)! Kedves tőled! :-) )
  …Köszönöm a jókívánságod! További szép estét neked! Üdv: Szandra

 7. Andris

  üDV!

  Látom Szandra ezt a cikket is percenként nézed, hogy tudj válaszolni, csak itt annyi a különbség, hogy nem tudod kitörölni a hozzászólásokat, mint facebookon…. levetted onnan az értékelési lehetőséget, de még mindig me g lehet tekinteni és kiderül, miért is vetted le…attól, hogy valaki arra nyom, hogy nem tetszik, vagy valakinek nem tetszik a dalod, az is egy vélemény annyira gyerekes vagy, hogy neked csak a pozitív hozzászólás a jó. Nekem sem tetszik a hangod…nyávogós,gyerekes, de az értékelések arányából sokaknak nem. Tedd vissza youtube-ra ezt a lehetőséget és ne harcolj a kommentekkel,hanem tudj rá…a klip sexis? lol, 600kilo smink az arcon, meg kéjelegsz,…sajnos hang is kellene, a zeneszerzőnek viszont gratula, ő ügyes volt. És kérlek, ne tedd már ki 20 percenként ezt a zenét az üzenőfaladra mert én is(és ismerőseid,sőt barátaid is) nagyon unjuk, csak nem akarunk megbántani…felteszed mindenki üzenőfalára, aki nagyobb ismerettségnek örvend (cairos Csaba stb…) ez a marketing..(Y)
  De folytasd,. csak ügyesebben és fogadd el a kritikákat is.

  • Viktor

   hali

   az én oldalamre másodpercenként is kiteheti sőt… én is kiteszem.
   Mellesleg pár videohoz én csináltam a képes videót!!
   Sajnos a mai világban sokakból az irigység beszél!!!!!

 8. Andris

  hogy nem tudod kitörölni a hozzászólásokat, mint facebookon
  Bocsi, itt a youtube-ot akartam írni és arról szól az értékelés csak elírtam és veszekedhetsz velem, de ez vélemény, tudj rá szépen!

 9. Szandra énekesnő

  Andris–> Nem rád tartozik, hogy mért szedtem le az értékelést, semmi köze ehhez amit te mondasz! :-) A másik dolog, ha ennyire unod, hogy mindig kiírom a klipem, akkor törölj az ismerőseid közül! Látom a rendes nevedet nem mered felvállalni, elég gáz! :-) Ami pedig a kedves kollégáimat illeti, ő maguk engedték meg, hogy kirakjam hozzájuk, szóval ennyi! :-) Nem kéne irigykedni és ha nem tetszik a hangom, nem muszáj hallgatni! :-) Üdv.: Szandra
  Ui.: Elég egyértelmű, hogy most is ugyanaz a személy ír, aki eddig rájövök az írásodból! Hiába változtatsz nevet! Vicces… -.- :-) )

 10. Andris

  közel sem ugyanaz a hozzászóló vagyok, nézz egy IP címet, ha nem hiszed……
  Sőt, még nem is fiú vagyok….hát figyelj, ha mi így haverjaid törölnénk, nem esne jól neked sem szerintem…és nyugi nem is foglak hallgatni, majd kíváncsi leszek, ha írok a videód alá negatív kommentet, milyen indokkal fogod törölni…….még nem azért szedted le az értékelést…hát dehogynem :D
  ez egyértelmű….
  irigykedni? mire irigykednék? hogy “kiadtál” a neved alatt több dalt, ami nem a te nevedhez tartozik? arra lehet is…most ehhez gratulálok, hogy kijött végre egy saját dalod is videoklippel, de sajnos szerintme és a youtube-os értékelések alapján is elég kevés….
  Szép napot!

 11. Szandra énekesnő

  Andris –> Szerintem mások nevében ne nyilatkozz! Attól, hogy te törölsz más nem fog, elhiheted! :D Megnézettem és ugyanaz a személy vagy! Ja és innentől kezdve nem válaszolok a hülyeségeidre, már bocs!
  Ui.: Te is énekeltetsz a kis “énekeseddel” feldolgozásokat! Meg sok más előadó is, ami szerintem egyáltalán nem baj! :-) Üdv.: Szandra

 12. Andris

  nem is kell, nézegesd csak percenként a youtube-os videót, nehogy beírjanak valamit jujjj:D kritika csúnya dolog…ja értékelést tedd vissza, ha szerinted csak szerintem szar a zenéd, akkor csak 1 dislike lenne, nem pedig már majdnem a fele(amikor letiltottad)
  Csákesz

  U.I.: én énekeltetek? feldolgozás? közöm sincs ehhez…..én tanulok főiskolán, egyáltalán nincs közöm a zenéléshez, csak mondtam egy véleményt, mert ismerlek!
  szia

 13. Andris

  egy kis tanács….youtube-on választ írj, ha megköszönsz valamit, ne pedig új bejegyzést…kicsit gáz…. de ezt is mondani kell valakinek :D

 14. Roli

  Sziasztok :) ! Szandra, ne torodj semmivel, irigy embe0ekr mindig is lesznek, egyébként, meg akik a negatív kritikát írják, azok is egyrészt foglalkoznak Veled, mert, ha kozombos lennél számukra, nem tennék. Én annak a híve vagyok, hogy vagy jót vagy semmit, viszont a sok irigy emberre a mai napig nincs orvosság és a rossz akaróra. Madonna mondta, mindegy mit, csak beszéljenek róla. Rólad is már beszélnek. mégha negatívumoka is mondanak, de nem vagy kozombos számukra s ez jó :) )): Egyébként szegénységi bizonyítványt sorra a rosszakaróknak :) )) … Csak így tovább, jó vagy … :) ))

 15. Szandra énekesnő

  Viktor –> Teljesen igazad van, ezért is nem foglalkozom a negatív kritikákkal. Sajnos a mai világban elég sok irigy ember van! :-) ….Köszönöm, hogy kitetted a te oldaladra is a klipet! Kedves vagy! Üdv.: Szandra

 16. Szandra énekesnő

  Roli –> Egyetértek teljes mértékben veled! Ha bele gondolok, hiába nem tetszem pár embernek , mégis valamiért hallgatnak és ez a lényeg! :-) … Köszönöm szépen a jókívánságod, igazán kedves vagy! Üdv.: Szandra

 17. Csabi

  Autotune + pöszeség. Ebből nem lesz világsiker…. de még hazai sem.

 18. Kéjzivatar

  Ekkora KÉJZIVATARBAN remélem soha nem lesz részem!!:DDDDDDD

 19. Mucuska

  Drága Adris,Mucc és Garden,Csabi nem tudom melyikőtök ki de jobb lenne ha pofát befognátok és akkor fikáznátok valakit ha ti már tettettek le valamit az asztalra!Addig szerintem kuss!
  Ha hangilag van is mint fejlődnie a Szandrának ez akkor sem szar. De szerintem minden énekesnek mindig van mit fejlődnie, még a nagyon híreseknek is….
  Legalább nem kornyikál össze-vissza és nem nyomja playback mint egyes énekesek. Jó a hangja és nem gyerekes! A klipp meg nagyon szupi!
  Akinek nem tetszik mit tesz ki a Szandra Facebookon,Iwiwen, stb oldalakon az fogja és törölje vagy ne hallgassa.
  Például ha én megtudom azt csinálni hogy nem hallgatok meg minden amit kitesznek az ismerőseim akkor más is megtudja szerintem csinálni.
  Amúgy meg az a ti betegségetekre van gyógymód,amit úgy hívnak hogy pszichiátria kezelés :)
  Köszike!
  Szandra csak így tovább!

 20. Szandra énekesnő

  Mucuska–> Nagyon szépen köszönöm, hogy kiálltál mellettem! Kedves vagy! …és köszönöm a jókívánságod is! :-) Üdv.: Szandra

Hozzászólások:

Képgaléria

:
Bejelentkezés | Designed by Zenei magazin