Nem lett tragédia végül a Fluor Tomi koncerten!
A tömeg miatt félbe kellett szakítani a Fluor koncertet Tatabányán.

Fluor Tomi ingyenes koncertjére, a tatabányai Interspar parkolójába érkeztek a fiatalok. A  szervezők szerint  1500-an jelentek meg, de az első sorokból a biztonsági emberek folyamatosan emelték ki a gyerekeket, mert a tömeg nyomta őket hátulról. Az első beszámoló még arról szólt, több gyereket mentők vittek el, később kiderült, csak a bajt akarták megelőzni azzal, hogy az első sorokból kiemeltek fiatalokat. Végül senki nem sérült meg.

A koncertet végül négy szám után lefújták a szervezők. A tömeg még skandálta egy ideig, hogy vissza, vissza, de a fellépés nem folytatódott.
Fluor Tomi a facebookon írta: “rengeteg volt a biztonsági a helyszínen, akik mind-mind azon dolgoztak, hogy ne legyen baj. a szervezőknek és nekem is fontos a testi épségetek, senkinek nem esett komolyabb baja, köszönhetően többek között a szervezők odafigyelésének. imádlak titeket, figyeljetek oda egymásra, hogy ezután se legyen gond! ”

Fluor honlapján a komment:  Nagyon jó volt *-* Kár hogy le kellett állítani :( énis elöl voltam, és nagyon erősen nyomtak a korláthoz :’( azóta fáj a mellkasom, nem kicsit :( de nagyon szépen köszönjük, hogy eljöttél *


Rövid URL: http://www.musicmagazin.hu/?p=1277

Beküldte: - jún 12 2011. Kategória Bulvár, Popzene. Tudod követni a válaszokat ezen keresztül RSS 2.0. Egy választ vagy a trackbacket tudsz hagyni ha belépsz

Hozzászólások:

Képgaléria

:
Bejelentkezés | Designed by Zenei magazin