Warning: preg_match_all() expects parameter 2 to be string, object given in /home/mus10000/public_html/wp-includes/functions.php on line 4264

Warning: strpos() expects parameter 1 to be string, object given in /home/mus10000/public_html/wp-includes/functions.php on line 4269

Warning: mb_substr() expects parameter 1 to be string, object given in /home/mus10000/public_html/wp-includes/functions.php on line 4269
London 2012 - Paul McCartney és a Spice Girls a záróünnepélyen

London 2012 – Paul McCartney és a Spice Girls a záróünnepélyen
Várhatóan Sir Paul McCartney és a Spice Girls is színpadra lép a londoni olimpiai játékok vasárnap esti záróünnepségén.

David Arnold, a műsor zenei igazgatója a The Daily Telegraph című tekintélyes konzervatív brit napilap csütörtöki kiadásának nyilatkozva nem árult el részleteket a szereplők kilétéről, ugyanakkor “pontosnak” nevezte a lap azon korábbi értesüléseit, hogy a Beatles egykori basszusgitárosa és dalszerzője – aki a július 27-ei nyitóünnepségen is adott egy minikoncertet – szerepel az előadók listáján.

A lap szerint valószínű az is, hogy az 1990-es évek brit popzenéjének példátlan sikerű egykori lánybandája, a Spice Girls újból összeáll néhány dal erejéig.
Emellett utalásokat tettek részvételükre a brit rock és pop olyan klasszikusai is, mint a The Who és George Michael.
Kim Gavin, a záróünnepség művészeti igazgatója annyit elárult, hogy a tervezett koncert “a brit zene elegáns egyvelege lesz Edward Elgartól Adele-ig”, és a népszerű dalok “szimfonikus szerkezetbe rendezve” csendülnek majd fel.
A ceremónia a beavatottak szerint összességében egyszerűbb lesz, mint a Danny Boyle Oscar-díjas brit rendező által összeállított, monumentális nyitórendezvény, mivel a rendezőknek ezúttal nem több hónap, hanem a versenyek lezárulta után mindössze 17 óra áll majd rendelkezésükre az Olimpiai Stadion átalakítására.
Az olimpia záróünnepségének – amely közép-európai idő szerint vasárnap este tíz órakor kezdődik – 4100 részvevője lesz, és tematikája Londonra összpontosul. Megjelennek majd az aréna küzdőterén olyan londoni nevezetességek kicsinyített, de tökéletes másai, mint a parlament, a Tower-híd, a Szent Pál székesegyház vagy a Temze partján emelkedő, 135 méter magas óriáskerék, a London Eye.
A nyitóünnepség – amelynek 15 ezer szereplője volt – Nagy-Britannia kulturális és ipari fejlődésének történetét dolgozta fel, rendkívül látványos elemek felvonultatásával. A megnyitó legnagyobb meglepetése az volt, hogy a 86 esztendős II. Erzsébet királynő is vállalkozott egy rövid filmszerepre James Bond, vagyis a legendás filmbeli kémet jelenleg alakító Daniel Craig színész oldalán.(MTI)

Rövid URL: http://www.musicmagazin.hu/?p=3918

Beküldte: - aug 9 2012. Kategória Koncertek, előadások, Popzene. Tudod követni a válaszokat ezen keresztül RSS 2.0. Egy választ vagy a trackbacket tudsz hagyni ha belépsz

Hozzászólások:

Képgaléria

:
Bejelentkezés | Designed by Zenei magazin