Eddig szédülni hívtak, most a Budai Felhőket célozzák meg – Március végén landol a Fangler’s első EP-jeAz A38-on debütáltak, Gyere szédülj! című dalukat a Petőfi Rádió mellett számos vidéki állomás is  játszotta,  karizmatikus frontemberük pedig már ötévesen együtt énekelt a rádióval, ha egy ABBA szám csendült fel valamelyik frekvencián. 
 
Kik ők?
 Hát a K. Fangler Péter frontember nevével fémjelzett Fangler’s, akik 2015 óta tarkítják a fiatal magyar zenei tehetségek palettáját, most pedig fordulópontoz érkeztek: számos koncert után kanyarban van az első EP és egy Studio Live Session felvétel, áprilisban pedig érkezik a friss, ropogós videoklip a címadó Budai Felhők című számhoz.
 A srácok modern akusztikus popzenéjében a magával ragadó ritmus és az érzelmek egyformán fontosak, pusztán fülbemászó dallamokkal nem éri be az öttagú felállás.2016-03-24_8-49-58
 „Fontosnak tartom, hogy egy zenész energiát közvetítsen, mikor előad. Egy koncert erről szól, így lehet igazán átadni egy alkotást. Én akkor tudok jól énekelni, ha a színpadon újra és újra átélem azt a témát, amiről a dal szól. Kell, hogy legyen mondanivalója a számainknak, de azért három nap után is tudd őket a kádban fekve dúdolni.” – összegzi a Fangler’s mottóját a zenekar énekese, K. Fangler Péter. Így lettek a banda számára meghatározó idolok nem kisebb művészek, mint Steven Tyler és az Aerosmith, John Mayer, a Rolling Stones vagy éppen Robbie Williams és Bruno Mars.
Kíváncsivá tettek? Már nem kell sokat várni, ugyanis március végén landol a három számot tartalmazó EP-jük, amiért még a boltba sem kell rohanni, mert az összes streamer oldalról letölthető lesz. Szóval irány az Itunes, a Spotify, a Deezer vagy a Youtube, ahol már csak néhány kattintás és hallótávolságba kerül a Fangler’s nyújtotta hallójárat kényeztetés.
Élőben is csekkolnád őket? Itt kövesd őket, hogy mindig képben legyél, hol szédülhetsz velük legközelebb:
Facebook: Fangler’s
Instagram: Instafanglers
 A zenekar tagjai:
K. Fangler Péter – ének
Szabó Zoltán – gitár
Bécsy Bence – gitár

Heller Péter – dob

Verók András – basszusgitár

 

Rövid URL: http://www.musicmagazin.hu/?p=6323

Beküldte: - márc 24 2016. Kategória Előadók, együttesek, Popzene. Tudod követni a válaszokat ezen keresztül RSS 2.0. Egy választ vagy a trackbacket tudsz hagyni ha belépsz

Hozzászólások:

Képgaléria

:
Bejelentkezés | Designed by Zenei magazin