Fangler’s zenekar bemutatkozás2015-06-16_6-15-58A Fangler’s egy modern, akusztikus-gitáros, pop-rock zenekar.  Az együttest K. Fangler Péter és Szabó Zoli alapította 2014-ben.
Peti pár éve költözött Budapestre, és egyedi figurájának köszönhetően szinte azonnal  több zenei projektben találta magát, mint énekes vagy gitáros netán dobos…
Zoli, ekkor még Heller Petivel (Cozombolis, Dér Heni, AFS) az Aiming for Sunday zenekarban játszott, valamint számos session projektben tevékenykedett gitárosként, dalíróként.

Az első közös munka egy vendégszereplés volt az A38 hajón. A munkából barátság lett, majd néhány laza hangulatú zenélgetés után rádöbbentek, olyan kohézió működik kettejük között, amivel ritkán találkozik a zenészember. Tehát nekiláttak dalokat írni komolyabban. Az alkotói folyamat rendkívül produktívnak bizonyult, így hamar szükségessé vált egy teljes csapat; elkezdték felépíteni a zenekart.

Ekkor került a képbe a már említett Heller Peti, aki amellett, hogy kiváló dobos, remek színpadi figura és nagy nevettető.
Bécsy Bence, a fiatal generáció egyik zseniális gitárosaként már nem ismeretlen a hazai zenész szakmában.
Szerteágazó stílusokban kalandozva több ismert produkció részese a mai napig is. (Deák Bill Band, Gereben Zita Quintet…)

Már csak egy basszusgitáros hiányzott. Olyan arc kellett, aki a mai modern popzenében oly népszerű vintage hangzásokat is képes erőlködésmentesen megszólaltatni. Jámbor Béci basszusgitáros, a sajátos, laza stílusával a vintage motorok, – hangszerek és videojátékok  szerelmeseként ugrott fejest a kihívások tengerébe. Szóval ezek a srácok, akikkel a barátságon túl működött egy kivételes zenei összhang is, létrehozták a Fangler’s zenei világát, ami hazánkban egy új és eszméletlenül jó hangulatú, fiatalos, akusztik, pop-rock zene.

www.facebook.com/fanglers

E-mail: fanglersmail@gmail.com  Tel.: 06-20-521-4818

Fangler’s – Gyere szédülj (radio edit) – Official Lyric Video

Rövid URL: http://www.musicmagazin.hu/?p=6145

Beküldte: - jún 16 2015. Kategória Előadók, együttesek, Popzene. Tudod követni a válaszokat ezen keresztül RSS 2.0. Egy választ vagy a trackbacket tudsz hagyni ha belépsz

Hozzászólások:

Képgaléria

:
Bejelentkezés | Designed by Zenei magazin