Everybody Sings Project bemutatkozás
Az amerikai Everybody Sings Project Non Profit Organization , egy  amerikai diákprogram ami egyedülálló Európában, és elérkezett Magyarországra is. A program a középiskolákhoz érkezett májusban, és a nagy diák és tanárok lelkesedése miatt folytatódik szeptemberben.

A társaság működéséről: A társaság board director Joe Archambeault (aki a legnagyobb amerikai Queen Tribute zenekar énekese és menedzsere is egyben) előadást tart a diákoknak az éneklés egészséges hatásairól, mint depresszió gyógyhatású, jó a lélegzésnek, az izmoknak a memóriának stb… mind ezt a Queen mindenki által ismert dalaival. Joe 6 éves kora óta énekel, mellette riporter, tanár, producer, dalszövegíró. Maga a project inditatása Gabriella Giffort kormányzó asszony elleni merényletet követő felgyógyulása hozta.

Fejlövést kapott és a kómából énekterapeuta tanította meg először énekelni, majd beszélni. A program a középiskoláknak 1 és 1,5 órás, énektanítás, csapatépítés,  bemutató az éneklés egészséges életmódra gyakorolt hatásairól  egy nagyon jó építő jellegű, szórakoztató program többek között arról is, hogy miért jobb énekelni, mint dohányozni…:),  majd az együttes magyarországi koncertjén a diákok fellépnek az 2013-09-04- 13-27-23együttessel 3 dal erejéig. Ez nagyon jó ének és angol nyelvi tanulás is. Valamint a diákok igen izgatottak Amerika legnépszerűbb Queen emlékzenekarával fellépni. 2013. október 04-én 19 órai kezdettel a budapesti Petőfi Music Hall -ban.

A program az egyesült államokban nem ingyenes az iskolák fizetnek az oktatásért, Magyarországon  iskoláknak nincs erre költségvetésük, ezért a az amerikai non profit társaság jótékonysági alapon tartotta meg az eddigi programokat.

VP Marketing, Everybody Sings Project-Celebrating Queen USA Tour
everybodysingsproject@gmail.com 646.543.7601
Everybody Sings Project * Post Office Box 17963* Sarasota, Fl 34276
MAGYARORSZÁGI ELÉRHETŐSÉG 0631/3132245

Rövid URL: http://www.musicmagazin.hu/?p=5227

Beküldte: - szept 4 2013. Kategória Koncertek, előadások, Popzene. Tudod követni a válaszokat ezen keresztül RSS 2.0. Egy választ vagy a trackbacket tudsz hagyni ha belépsz

Hozzászólások:

Képgaléria

:
Bejelentkezés | Designed by Zenei magazin