Érzelmekkel dúsított Déja Vu.
Színpadi alázat, megélni és láttatni a mély érzelmeket – vallják a nemrég megalakult Déja Vu társulat tagjai, kik minoségi dalokkal, kiváló hangi adottságokkal és nem mellékesen, szórakoztató előadás keretein belul szórakoztatják a közönséget. Sok ember számára még ismeretlen lehetnek együtt, külon – külon viszont kiváló színészek. Szóljanak a dallamok, érezzük a szíveket, ismerjétek meg Katát, Hajnit és Norbit.

Mindhárman évek óta már, hogy jobbnál jobb színházi darabokban szerepeltek. Kinek a gondolataiból születettetek meg, mi ösztönzött titeket?

Kata és én évek óta dolgozunk együtt. Több közös projekt után egy hirtelen jött fellépéssel kezdődött a csapat megalakulása.Hajni később csatlakozott hozzánk.Nemcsak a munka, személyes barátság is összeköt hármunkat.A céljaink és munka morálunk közös, szeretünk és tudunk is jól együtt dolgozni,így körülbelül egy évvel ezelőtt úgy döntöttünk,hogy megalkotjuk saját társulatunkat, a Déjá Vú-t.

Térjünk ki egy kicsit a nevetekre. Hogyan született meg a név, miért pont Déja Vu?

Volt egy régebbi próbálkozás egy remek csapattal. Időközben azonban az a társulás a sok elfoglaltság miatt megbomlott,de Kata és én továbbra is vállaltunk közös fellépéseket,amik során remek kapcsolat alakult ki közöttünk.Hajni csatlakozása után sokat gondolkoztunk, vajon mi lehetne az a név ami igazán jellemez mindhármunkat. A próbák során rendszeresen azon kaptuk magunkat,hogy tökéletesen egyre gondolunk.Folyamatosan Déjá Vú érzésünk volt. Emlékszünk, többször elhangzott. Igen, én is pont erre gondoltam. Talán ez lehetett az oka ami miatt ez a kapcsolat a nevünkben is megmutatkozott.

Bátran kijelenthető, hogy színes zenei palettán mozogtok repertoárotokban, megtalállható a népszerűbb musical, operett, illetve pop dalok. Milyen szempont alapján választottátok ki a dalokat? Vannak esetleg kedvencek?

Fő szempont nyilván a közönségünk. Első sorban az Ő igényeiket szolgáljuk ki.Tapasztalatunk szerint az operett soha sem megy ki a divatból. A musical pedig soha nem látott népszerűségnek örvend. Színészként nyilván mind 3 stílus közel áll hozzánk.Kedvenc dalaink mindig is lesznek, ám tapasztalataink alapján a fellépések során általunk kevésbé szeretett dalokat is megkedvelünk,megkedveltet velünk a közönség.

Több fellépésen vagytok már túl így hármasban. Mik a tapasztalatok, hogyan fogad titeket a kozonség visszajelzések alapján?

Valóban. A visszajelzéseink szerencsére pozitívak. Legyen szó bármilyen jellegű műsorról, szeretjük interaktívvá tenni. Akárcsak egy egyszerű kerettörténettel megfűszerezve sokkal színesebbé lehet tenni egy koncertet. Így talán még közelebb tudunk kerülni a közönségünkhöz,maradandó művészeti élményt adva számukra.

Nemrég jött el 2012, gondolom sok – sok terv van a szemetek elott. Mesélnétek róla?

Mindenképpen új és egyre változatosabb műsorokat tűztünk ki célul. Legfontosabb ,hogy népszerűsítsük csapatunkat, hogy minél több közösségbe eljuttathassuk a minőségi szórakozás élményét. Terveink között szerepel egy önálló Déjá Vú est megszervezése,amelyet vendégművészekkel közösen még a tavasz folyamán megtartunk.

Köszönöm szépen Norbinak, hogy válaszolt kérdéseimre. További nagyon sok sikert kívánok nekik, bízva, hogy minél fényesebb karrier elött állnak és minél többen megszeretik azt, amit képviselnek.

Déja Vu hivatalos Facebook oldal
Déja Vu weboldal

Rövid URL: http://www.musicmagazin.hu/?p=2955

Beküldte: - jan 16 2012. Kategória Előadók, együttesek, Popzene. Tudod követni a válaszokat ezen keresztül RSS 2.0. Egy választ vagy a trackbacket tudsz hagyni ha belépsz

Hozzászólások:

Képgaléria

:
Bejelentkezés | Designed by Zenei magazin