Donna Summer jövőre bejuthat a Rock Hírességeinek Csarnokába
Jövőre bekerülhet a Rock and Roll Hírességeinek Csarnokába Donna Summer: a néhai diszkókirálynő – már hatodik alkalommal – ismét szerepel a jelöltek listáján.

A 63 esztendős korában elhunyt énekesnő neve a 15 jelölt között szerepel, akik közül kikerülnek a 2013 áprilisában Los Angelesben beiktatásra kerülő előadóművészek, illetve együttesek – számolt be róla a BBC online hírszolgálata (bbc.co.uk/news/entertainment-arts-19826348).

A csarnokba bekerülőkről a zeneipar több mint 600 befolyásos tagja dönt szavazással. Idén először a közönség is szerephez jut: a Rolling Stone honlapján leadható online voksaikkal öt rockhírességet emelhetnek ki. Az ötös lista egy szavazatnak számít a több mint hatszáz között. A szavazást decemberre bonyolítják le.
A jelöltek közé egyébként csak olyan művészek kerülhetnek be, akiknek első kislemeze vagy albuma még 1987 előtt jelent meg. A tizenötök között szerepel a Deep Purple, Rady Newman, a Kraftwerk és a Public Enemy is.(MTI)

Rövid URL: http://www.musicmagazin.hu/?p=4143

Beküldte: - okt 4 2012. Kategória Bulvár, Popzene. Tudod követni a válaszokat ezen keresztül RSS 2.0. Egy választ vagy a trackbacket tudsz hagyni ha belépsz

Hozzászólások:

Képgaléria

:
Bejelentkezés | Designed by Zenei magazin