Warning: preg_match_all() expects parameter 2 to be string, object given in /home/mus10000/public_html/wp-includes/functions.php on line 4264

Warning: strpos() expects parameter 1 to be string, object given in /home/mus10000/public_html/wp-includes/functions.php on line 4269

Warning: mb_substr() expects parameter 1 to be string, object given in /home/mus10000/public_html/wp-includes/functions.php on line 4269
Chocolate Zombie bemutatkozás | Zene magazin

Chocolate Zombie bemutatkozás
Nem tudni, hogy visszatérés vagy újrakezdés, egy biztos, hatásos belépővel érkezett…
Idén év elején látott napvilágot Chocolate Zombie első videoklipje Push Me Pull Me címmel. A dal egy közös kooperáció Mr. Rob és Tiff Lacey közreműködésével.

A Skóciában élő magyar fiatalember már közel 13 éve dolgozik a szakmában. Korábban C.J.Wega néven találkozhattunk vele kisebb-nagyobb hazai és külföldi rendezvényeken. Hallhattuk Romániában, itthon a Ministry of Sound és a Radio1 partiján.

Egy időre eltűnt a közönség elől, de 2012-ben új névvel és stílussal tért vissza.
Chocolate Zombie a név, progressive és trance a stílus.
Elmondása szerint, a progressive és trance zenei stílusban találta meg igazán önmagát, itt tud kiteljesedni. Nem fél szokatlan elemeket is felhasználni produkcióiban, előszeretettel használja a zongora, a hegedű vagy a harmonika különleges hangzását.
A visszatéréssel kezdetét vették a munkák, a rádiós műsorok, a versenyeken való megmérettetések. Számos rádiósávon kapott önálló műsoridőt, számos elismert lemezlovas meg fordult már nála vendégként, Cosmic Gate, Denis La Funk, Björn Akesson, David Ball, akik pedig még várhatók Moonbeam, Judge Jules, Laura May.
A nagyközönség előtt élőben először a Movida Corona International Dj Contest elnevezésű versenyen mutatkozott meg. A 3 fordulóból álló megmérettetésen mindvégig a legjobbak között teljesített, végül Chocolate Zombie lett Skócia legjobb lemezlovasa.

Majd egy 3 hónapos aktív munkafolyamat következett, melynek eredményeként idén év elején jelent meg legelső saját szerzeménye, Push Me Pull Me címmel, amelyhez videoklip is készült. A dal egy közös produkció, Mr. Rob-bal és Tiff Lacey-vel. Bár a hivatalos megjelenés még várat magára az Exklusive Records-nál, a klip már megtekinthető néhány zenei portálon.

Azonban a zenei élet résztvevőinek már most lehetősége van, újragondolni a dalt. A készítők már kiírták a hivatalos remix készítő versenyt. A verseny végén 5 mű jelenik meg, olyan nevek mellett, mint Denetti, First State és Ivan Spell, akik már biztosan remixet készítenek, valamint nagy esély van rá, hogy Gal Abutbul munkája is fellelhető lesz.
Chocolate Zombie nem hagyja, hogy egy pillanatra is elfeledjék. A közeljövőben két új dalra már biztosan számíthatunk tőle. Már készülőben a közös track Jenny Mayhen, kanadai énekesnővel, amely során a második klip is napvilágot lát. Valamint közös alkotáson dolgoznak Denetti-vel, a szlovák dj tehetséggel.
Nem tudni, hogy mit hoz a jövő – állítja Chocolate Zombie – azért reméljük, hamarosan Magyarországon is találkozhatunk vele néhány partin, rendezvényen.
Addig is marad számunkra a Push Me Pull Me és a rádióműsorok hallgatása.
Mixek
http://www.chocolatezombie.co.uk

http://www.facebook.com/c.j.wega.fan.site
http://www.youtube.com/ChocolateZombieTV

Rövid URL: http://www.musicmagazin.hu/?p=4531

Beküldte: - jan 19 2013. Kategória Előadók, együttesek, Popzene. Tudod követni a válaszokat ezen keresztül RSS 2.0. Egy választ vagy a trackbacket tudsz hagyni ha belépsz

Hozzászólások:

Képgaléria

:
Bejelentkezés | Designed by Zenei magazin