Warning: preg_match_all() expects parameter 2 to be string, object given in /home/mus10000/public_html/wp-includes/functions.php on line 4264

Warning: strpos() expects parameter 1 to be string, object given in /home/mus10000/public_html/wp-includes/functions.php on line 4269

Warning: mb_substr() expects parameter 1 to be string, object given in /home/mus10000/public_html/wp-includes/functions.php on line 4269
A Kosheen világpremierrel tér vissza a Zöld Pardonba

A Kosheen világpremierrel tér vissza a Zöld Pardonba
A brit Kosheen a legnagyobb slágereit és vadonatúj stúdióalbuma dalait hozza el október 11-én, csütörtökön a Zöld Pardonba. Az elektronikus zenei szcéna egyik meghatározó együttese világpremiert tart Budapesten, hiszen több új szerzeményt a ZP közönsége hallhat elsőként élőben London, Bécs, Zürich, Amszterdam és Berlin előtt. 

 Nevéhez méltó bulira készül október 11-én, csütörtökön a Zöld Pardonban a Kosheen. A kilencvenes évek végén világhírűvé vált brit csapat neve a japán „régi” és „új” szavakból ered, ezért a trió a legnagyobb slágerei, a Hide U, a Hungry és a Catch mellett a múlt héten megjelent lemeze dalait is eljátssza Budapesten.

A Kosheen negyedik stúdióalbumára öt évet kellett várniuk a rajongóknak, mert a zenekar szakított a korábbi kiadójával, és maga adta ki az anyagot. Az október 1-jén megjelent, 15 dalt tartalmazó album címe nem véletlenül lett Independence, vagyis Függetlenség. A cím arra is utal, hogy Markee Substance, Darren Decoder és a csodás hangú énekesnő, Sian Evans sokkal szabadabban kísérletezhetett, mint korábban. Zenéjük a korábbiakhoz képest kissé más irányt mutat, hiszen a csapat bátran alkalmazott dub, drum’n’bass és dowtempo elemeket is, ugyanakkor minden dalban tetten érhető az eredeti és összetéveszthetetlen Kosheen-hangzás.

Kosheen

A bristoli csapat az új lemez megjelenése után európai turnéra indul, amelynek London, Bécs, Zürich, München, Amszterdam, Berlin, Köln és Brüsszel előtt az első állomása október 11-én, csütörtökön este a Zöld Pardonban lesz.

– A budapesti koncertre világpremierekkel készülünk, ugyanis a Zöld Pardonban több dalt is bemutatunk az új lemezünkről, amelyeket színpadon még sohasem adtunk elő. Emellett természetesen játszani fogjuk a legismertebb slágereinket is – mondta Markee Substance, a Kosheen egyik alapító tagja.

A zenekar szívesen látott vendég Magyarországon. Felléptek már egyebek mellett a Sziget Fesztiválon és idén a szegedi SZIN-en, 2010-ben pedig az egyik legjobb hangulatú estét varázsolták a Zöld Pardonba.

– Nagyon szeretjük a magyar fesztiválokat, a lelkes közönséget, a tömeget és a fantasztikus hangulatot. Az elmúlt évek alatt az „egészségedre” szót tanultam meg magyarul, és kóstoltam már a szilvapálinkát is, de a többire sajnos nem emlékszem – viccelődött Markee Substance.  

 

A Kosheen koncertje 20 órakor kezdődik, a belépő 600 forint.

Rövid URL: http://www.musicmagazin.hu/?p=4163

Beküldte: - okt 8 2012. Kategória Koncertek, előadások, Popzene. Tudod követni a válaszokat ezen keresztül RSS 2.0. Egy választ vagy a trackbacket tudsz hagyni ha belépsz

Hozzászólások:

Képgaléria

:
Bejelentkezés | Designed by Zenei magazin