Warning: preg_match_all() expects parameter 2 to be string, object given in /home/mus10000/public_html/wp-includes/functions.php on line 4264

Warning: strpos() expects parameter 1 to be string, object given in /home/mus10000/public_html/wp-includes/functions.php on line 4269

Warning: mb_substr() expects parameter 1 to be string, object given in /home/mus10000/public_html/wp-includes/functions.php on line 4269
Tánccal és zenével a fogyatékkal élő emberekért / Zárt körű Zorba-főpróba a Margitszigeten | Zene magazin

Tánccal és zenével a fogyatékkal élő emberekért / Zárt körű Zorba-főpróba a Margitszigeten
A Szabad Tér Színház igazgatónője, Bán Teodóra a fogyatékkal élő emberek számára ajánlotta fel a Zorba című dramatikus táncjáték főpróbájának megtekintését. A bemutató előtti napon, július 25-én várják őket kísérőikkel a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon.

A Margitszigeti Szabadtéri Színpad nézőtere a kerekes székes vendégek fogadására is alkalmas. Minden előadás alkalmával négy hely van számukra kialakítva, a kizárólag a fogyatékkal élő emberek és kísérőik számára fenntartott főpróbán viszont húsz speciális helyet tudnak biztosítani a kerekes székeseknek. A helyeket a színház munkatársainak helyszíni útmutatása alapján tudják majd elfoglalni.

A Zorba című balett 300 művész közreműködésével kerül bemutatásra július 26-án és 29-én a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon. A történet Nikos Kazandzakhis regénye alapján Zorba a görög címen Anthony Quinn főszereplésével vált világhírűvé. Keveházi Gábor Mikis Theodorakhis zenéjére készített koreográfiát, mely felújított formában, szabadtéri bemutatóként először kerül színre.

A címszerepet a Magyar Állami Operaház címzetes szólótáncosa, Solti Csaba táncolja, további főszereplők Végh Krisztina, Popova Aleszja, Cserta József, Medvecz József és Nádasdy András. Szólót énekel: Wiedemann Bernadette. Közreműködik a Magyar Nemzeti Balett társulata, a Budafoki Dohnányi Zenekar és Kórus valamint a Sirtos együttes. Vezényel Werner Gábor.

Vérpezsdítő dallamok és táncok, igazi mediterrán hangulat várja a nézőket a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon. A fogyatékkal élő embereket és kísérőiket a főpróbára várja szeretettel a Szabad Tér Színház.

A főpróbán való részvétel regisztrációhoz kötött, melyet július 24-én, kedden 17 óráig tehetnek meg a marketing@szabadter.hu címen, vagy a 30/584 1043-as telefonszámon.

*
Jegyek országosan kaphatók az ismert jegyirodákban.

Jegyvásárlás kezelési költség nélkül online: www.szabadter.hu, személyesen a Szabad Tér Jegyirodában (Nagymező u. 68.) és a helyszínen.

Rendelés telefonon: 06 1 / 301-0147, E-mail-ben: jegyiroda@szabadter.hu

További információ, friss hírek, akciók: www.szabadter.hu (MTI)

Rövid URL: http://www.musicmagazin.hu/?p=3856

Beküldte: - Júl 22 2012. Kategória Komolyzene, Koncertek, előadások. Tudod követni a válaszokat ezen keresztül RSS 2.0. Egy választ vagy a trackbacket tudsz hagyni ha belépsz

Hozzászólások:

Képgaléria

:
Bejelentkezés | Designed by Zenei magazin