VOLT Fesztivál élőben a Ustreamen
3122121121081549_volt_logo_default_new-360x360Idén ünnepli 21. születésnapját a VOLT Fesztivál, amely az évek során Közép-Európa egyik legnevesebb zenei fesztiváljává nőtte ki magát. A színvonalas programokat az idén először nemcsak a helyszínen, hanem a Telekom és Ustream együttműködésének köszönhetően az interneten keresztül, élőben is lehet majd élvezni.

A VOLT minden évben a legkülönfélébb stílusok kavalkádját jelenti, ahol tíz színpadon a pop/rocktól az alternatívig és a metálig, az elektronikus zenétől, a folkon és a világzenén át a jazzig mindenki megtalálhatja kedvencét.

Az idén a magyar és nemzetközi sztársereg fellépői között olyan neveket találunk, mint a Hősök és a Compact Disco, illetve az amerikai Thirty Seconds to Mars, az angol Hurts és a francia Martin Solveig.

A fellépők közül jónéhány koncertet élőben, HD minőségben lehet majd követni a Ustreamen mindazoknak, akik nem tudtak ellátogatni Sopronba.

Kattints ide: http://www.ustream.tv/telekom-volt2013

Rövid URL: http://www.musicmagazin.hu/?p=5065

Beküldte: - jún 28 2013. Kategória VOLT. Tudod követni a válaszokat ezen keresztül RSS 2.0. Egy választ vagy a trackbacket tudsz hagyni ha belépsz

Hozzászólások:

Képgaléria

:
Bejelentkezés | Designed by Zenei magazin