Warning: preg_match_all() expects parameter 2 to be string, object given in /home/mus10000/public_html/wp-includes/functions.php on line 4264

Warning: strpos() expects parameter 1 to be string, object given in /home/mus10000/public_html/wp-includes/functions.php on line 4269

Warning: mb_substr() expects parameter 1 to be string, object given in /home/mus10000/public_html/wp-includes/functions.php on line 4269
Víz, Zene, Virág Fesztivál Tatán | Zene magazin

Víz, Zene, Virág Fesztivál Tatán
A 19. Víz, Zene, Virág Fesztivált tartják Tatán június 29. és július 1. között: a rendezvény kulturális és gasztronómiai programokat kínál az Öreg-tó partján és a Tatai Várban, a fesztivált komolyzenei koncertsorozat előzi meg.

Idén a Kerekes Band, a Hooligans, a Zagar és a Csík Zenekar is koncertet ad a Víz, Zene, Virág Fesztiválon, de fellép a Bikini, Deák Bill Gyula, a Magna cum Laude, a Chalaban, a Makám és az Intim Torna Illegál is – tájékoztatták a szervezők az MTI-t.
A fesztivál első estéjén, június 29-én fényfestők vetítenek lézerrel a Tatai Vár évszázados falaira, a Nyugat-kiállításon pedig a 20. századi magyar irodalmat meghatározó folyóirat lapjaiba és szerzőinek mindennapjaiba tekinthetnek bele interaktív módon az érdeklődők.

Idén is lesznek kísérőprogramok, köztük a hagyományos kirakodóvásár, a szombat esti látványos tűzijáték és az azt megelőző műrepülő show, az Öreg-tavon sárkányhajó-bemutató és a fesztivál védjegyévé vált vízi karnevál, azaz több tucat csónak és kishajó lámpás felvonulása.
A tavalyi siker megismétlésére készülnek a Borudvaron: az Agrármarketing Centrum támogatásával a látogatók idén is megismerkedhetnek a környékbeli és más tájegységek pincészeteivel, borkóstolás közben pedig Lagzi Lajcsi, Bangó Margit és Ökrös Oszkár zenekara húzza a talpalávalót.
A fesztivál előtti napokban első alkalommal rendezik meg a Víz, Zene, Klasszik hangversenysorozatot. A tatai Angolpark hangulatos környezetében a Pálma Rendezvényház ad otthont a komolyzenei koncerteknek, ahol esténként Érdi Tamás, Józsa Péter, és Szakcsi Lakatos Béla lép fel. A művészek Bach, Mozart, Schumann, Chopin darabjait, illetve saját szerzeményeiket adják elő.
A fesztiválról információk a www.vizzenevirag.hu honlapon olvashatók, a komolyzenei koncertekről a www.vizzeneklasszik.hu címen tájékozódhatnak az érdeklődők.(MTI)

Rövid URL: http://www.musicmagazin.hu/?p=3740

Beküldte: - jún 17 2012. Kategória Fesztivál. Tudod követni a válaszokat ezen keresztül RSS 2.0. Egy választ vagy a trackbacket tudsz hagyni ha belépsz

Hozzászólások:

Képgaléria

:
Bejelentkezés | Designed by Zenei magazin