Warning: preg_match_all() expects parameter 2 to be string, object given in /home/mus10000/public_html/wp-includes/functions.php on line 4264

Warning: strpos() expects parameter 1 to be string, object given in /home/mus10000/public_html/wp-includes/functions.php on line 4269

Warning: mb_substr() expects parameter 1 to be string, object given in /home/mus10000/public_html/wp-includes/functions.php on line 4269
VilágVeleje Nyár - Újítások a fesztiválon

VilágVeleje Nyár – Újítások a fesztiválon
Több technikai jellegű újítás is bemutatkozik a június 15-én és 16-án tartandó VilágVeleje Nyár fesztiválon: re-poharak használatát vezetik be és egy irányított hangrendszernek köszönhetően minimalizálják a környék lakói számára esetlegesen zavaró hanghatásokat is – közölték a szervezők az eseményről tartott csütörtöki tájékoztatón.

Maróti Dániel a szervezők nevében az újítások mellett arról is beszélt, hogy a nagyszínpadon túl idén is lesz akusztikus programokkal készülő tóparti színpad, ahol a nagyobb volumenű koncertek után a 80-as, 90-es évek magyar alternatív és underground ikonjai játszanak majd.
Az Orzy Parkban immár második alkalommal rendezik meg a fesztivált, a program két fő attrakciója az Európa Kiadó és a Tankcsapda koncertje lesz.
Az Európa Kiadó Love ’12 címet viselő műsora lesz az első nap fő attrakciója. Menyhárt Jenő, az együttes frontembere a tájékoztatón arról beszélt, hogy az Európa Kiadó egy olyan zenekar, “ami úgymond nem létezik. Néha hajlamosak vagyunk mégis rácáfolni erre, a VilágVeleje fesztiválon való fellépésünk is ezen ritka alkalmak közé tartozik”.

A Menyhárt Jenő által vezetett zenekar több mint 30 évvel ezelőtt, 1981. szeptember 13-án lépett először színpadra és a kilencvenes évek közepéig tartó aktív időszakában évente új koncertprogrammal jelentkezett. Ezek közé tartozott a Love ’82 és a Love ’92 is.
A második napon mutatkozik be új felállásában, Sidlovics Gábor gitárossal a fővárosi közönségnek a Tankcsapda. Lukács László, a csapat énekes-basszusgitárosa szerint az év eleji tagcserének, vérfrissítésnek köszönhetően a Tankcsapda most élőbb mint valaha. “Előjött belőlünk az első akkordos gimnazista, új energiák szabadultak fel” – fogalmazott Lukács László a sajtótájékoztatón.
A VilágVeleje Produkció tavaly rendezte meg első ízben nyári programját az Orczy Parkban.

Rövid URL: http://www.musicmagazin.hu/?p=3560

Beküldte: - máj 11 2012. Kategória Fesztivál. Tudod követni a válaszokat ezen keresztül RSS 2.0. Egy választ vagy a trackbacket tudsz hagyni ha belépsz

Hozzászólások:

Képgaléria

:
Bejelentkezés | Designed by Zenei magazin