Vágtázó Halottkémek a Szegedi Ifjúsági Napokon! 08.26
Szegeden lépre SZINre az Életerő!

A Vágtázó Életerő zenekar  örömmel jelenti be, hogy ezen a nyáron, ahogy az elmúlt években is, egyetlen fesztiválfellépést vállalt és ez pedig a SZIN, a Szegedi Ifjúsági Napok. Augusztus 26-án este felmorajlik az Alföld! Nemsokára egy újabb, nagy bejelentésre készül a Vágtázó Életerő (VHK).

- Egyetemi kutatómunkáját befejezve, hamarosan hazatér Grandpierre Atilla Kaliforniából, és  Balatoni Boli üstdobos is felhagy a gyümölcsszedéssel Ausztráliában, mert augusztustól újra próbál aVágtázó Életerő egy óbudai próbateremben. Gyűlnek a számok egy új stúdióalbumhoz!

- Körvonalazódik egy budapesti Vágtázó Életerő fellépés is szeptember közepén, amelynek a részletei még nem hivatalosak, de annyit elárulhatunk, hogy a március 21-én megjelent „A Vágtázó Halottkémek életereje – Pótolhatatlan Halhatatlanság” című könyvet ekkor dedikálja majd először teljes létszámban a zenekar.
(forrás:VHK,Hangzorro)

Rövid URL: http://www.musicmagazin.hu/?p=1368

Beküldte: - jún 19 2011. Kategória Fesztivál, Koncertek, előadások. Tudod követni a válaszokat ezen keresztül RSS 2.0. Egy választ vagy a trackbacket tudsz hagyni ha belépsz

Hozzászólások:

Képgaléria

:
Bejelentkezés | Designed by Zenei magazin