Váci Nyár -Zenés Hétvége + Városházi Esték + Váci Világi Vigalom
A Váci Nyár keretbe foglalja a helyi és környékbeli zenekarokat felvonultató Főtéri Zenés Hétvégéket, a Városházi Estéket és a 19. alkalommal tartandó Váci Világi Vigalom háromnapos eseménysorozatát. A programokat szabad téren rendezik, és a Városházi Estéken kívül minden rendezvény ingyenes.

Az első programot jövő pénteken tartják: a Városházi Esték sorozatban operett-gálaműsort rendeznek. A Túl az Óperencián… című esten Kálmán Imre, Lehár Ferenc, Huszka Jenő és Ábrahám Pál művei hangzanak el. Másnap a Főtéri Zenés Hétvégék keretében előbb A Legszebb Férfikor zenekart, majd a Countaktus Country együttes 15 éves jubileumi koncertjét hallgathatják és nézhetik meg az érdeklődők Vác főterén.

Július 2-án folytatódik a könnyűzenei koncertek sora a Március 15. téren. Fellép a Queen Unplugged Project, a Revans Blokk, valamint a Piroska és a Farkasok. Július 22-én lesz a Városházi Esték következő eseménye: Janza Kata és Dolhai Attila énekel musicaleket.

A következő hétvégén tartják a Váci Nyár kiemelkedő eseményét, a világi vigalmat, amelynek három napja alatt több helyszínen rendeznek komoly- és könnyűzenei koncerteket, egyéb kulturális és gasztronómiai programokat. A Váci Világi Vigalom kísérőrendezvénye a barokk jelmezverseny lesz. Fellépők együttesek a VVV-n: Bikini, Szabó Mariann és a Groovy zenekar, Varga Miklós és a Band, Keresztes Ildikó, Madarak Házibulizenekar, Dj. Dominique, Ismerős Arcok , Papp – Sárdy Nem Blues Band, Neoton Família Sztárjai, Magyar Jazz Quartet, Patrióta, Crockodeal, Made In, Legszebb Férfikor
A Váci Nyár programsorozata augusztus 21-én a főtéri koncertekkel zárul: a Rakéta, az All about és a Rockfolk Blues Band búcsúztatja a nyarat.

Rövid URL: http://www.musicmagazin.hu/?p=1280

Beküldte: - jún 13 2011. Kategória Fesztivál, Koncertek, előadások. Tudod követni a válaszokat ezen keresztül RSS 2.0. Egy választ vagy a trackbacket tudsz hagyni ha belépsz

Hozzászólások:

Képgaléria

:
Bejelentkezés | Designed by Zenei magazin