Szilicefeszt – Kétnapos jótékonysági fesztivál a magyar óvodáért
Legyen földrengés, árvíz, akár éhező gyermekek, a magyar rock apraja-nagyja mindenkor habozás nélkül ajánlja fel aktuális tiszteletdíját a rászorultaknak. De ott vannak akkor is, mikor súlyosan beteg embertársunk gyógykezeléséhez kell a segítség. Most, hogy Felvidéken a szilicei óvoda került bajba, újra megmozdult a magyar rockvilág színe-java hogy kétnapos jótékonysági koncertjének teljes bevételével segítse az intézmény megrongálódott tetőszerkezetének felújítását.

Hónapokkal ezelőtt merült fel Schuster Lórántban, a P.Mobil frontemberében a gondolat, látva az egyébként csodálatos felvidéki környezetben álló óvoda erősen időmarta fedelét, hogy tenni kéne valamit. Úgy látszik, pénz ott sincsen az ilyenfajta beruházásokra…

Újra és újra meglepődik az ember, mikor kiderül, hogy a segítőkészség aligha kihalóban lévő állatfaj Magyarországon. Különösen a sokat szidott rockzenei körökben nem. Mindössze pár telefonhívás, s a futótűzként terjedő hír eredményeképpen hamarosan összeállt a 2011. október 7-8-i Szilice Fesztivál programja. A kétnapos dzsemborin a helyi ELO Koncert szervezésében találkozhatnak a Gesarollal, a budapesti P.Boxszal, az egri Team Rock Banddel, a Vida Rock Banddel, valamint a Radar zenekarral. De ott lesz a magyar történelem legszebb hagyományait zenébe öntő Historica, a Chrone, a Helldriver, a Grexabat, a Bad Forest, valamint a felvidéki Gilotin, MadDogX, a Rockstone, az Alldevils, a RAF-II, a Sonia & the Soulbreakers, valamint az EVM és a Sexit zenekar. A szólisták közül Rudán Joe, Kékesi Bajnok László, Németh Nyiba Sándor, valamint a debreceni P.Box két élharcosa, Koroknai Árpád énekes és Szabó Krisztián billentyűs jelezte részvételét. A házigazda szerepét a P.Mobil tölti be, amely a magyar rock történetében először látható közös színpadon az újjáalakult Dinamittal.

Valamennyi fellépő zenekar és szólista az óvoda tetőszerkezetének felújítására ajánlja fel tiszteletdíját. Emellett egy másik kezdeményezés is útjára indult, miszerint minden koncertlátogatótól magyar nyelvű mesekönyveket, illetve DVD-ket várnak ajándékba a szilicei gyermekpalánták tudatának tágítására.

Szóljon a rock a szilicei magyar óvodáért!

Az egynapos belépő / péntek és szombat/ elővételi ára = 9,- euro,
a helyszíni ára= 12,- euro
A kétnapos belépő elővételi ára = 15,- euro,
a helyszíni ára = 19,- euro

Facebook oldal

 

Rövid URL: http://www.musicmagazin.hu/?p=2127

Beküldte: - szept 22 2011. Kategória Fesztivál, Koncertek, előadások. Tudod követni a válaszokat ezen keresztül RSS 2.0. Egy választ vagy a trackbacket tudsz hagyni ha belépsz

Hozzászólások:

Képgaléria

:
Bejelentkezés | Designed by Zenei magazin