Ördögkatlan Fesztivál – 2011. AUGUSZTUS 3-7.
Augusztus 3-án kezdődik a 4. Ördögkatlan Fesztivál. Öt díszvendég, nagykoncertek, sok zenei program és komolyzenei koncert, színházi előadások, családi programok, képzőművészet és finom borok várják a fesztiválozókat az augusztus 7-ig tartó programsorozaton Palkonyán, Kisharsányban, Nagyharsányban és a Szoborparkban.

Berecz András nélkül még nem volt Ördögkatlan, most díszvendégként látogat el a fesztiválra. Mesél majd az életéről, arról, hogyan lesz egy pesti srácból a nemzet mesélője. Lovasi András is díszvendég lesz, és rengeteg dolga akad majd: latin himnuszokat énekel a Sator Quartettel a kisharsányi templomban, beszélget Háy Jánossal, fellép a Budapest Bárral, Lackfi János verseit zenéli a Narancsligetben, utolsó éjszaka pedig bezárja a Katlant a Kiscsillaggal. És ha mindenki biztatja, az is lehet, hogy ördögöt is fest a falra Kiss Tibi és Cseh Andris mellett.

A fotográfia nagymester, Korniss Péter is díszvendég lesz, és neki is akad majd feladata bőven a fesztiválon: a Vylyan Teraszon kirakja képeit, majd tanítványával,Pettendi Szabó Péterrel beszélget, ezután fogja a masináját, és végigfotózza a falvakat.

Csónakokba ültetett napraforgókat lehet majd látni a települések különböző pontjain. Salamon Péter pécsi képzőművész installációi arra biztatják majd a látogatókat, hogy a napraforgók fordulásait követve fejüket a Nap, az élet felé fordítsák.

Gazdag programokkal érkező díszvendég lesz még Kárpátalja. Az onnan jövők kiállítással, bábszínházzal, templomi koncertekkel, autentikus népzenével, beregszászi színházzal örvendeztetik meg a látogatókat.  (kultura.hu)

Programfüzet letöltése

Rövid URL: http://www.musicmagazin.hu/?p=1666

Beküldte: - júl 25 2011. Kategória Fesztivál, Koncertek, előadások. Tudod követni a válaszokat ezen keresztül RSS 2.0. Egy választ vagy a trackbacket tudsz hagyni ha belépsz

Hozzászólások:

Képgaléria

:
Bejelentkezés | Designed by Zenei magazin