Nemzetközi bugi-vugi fesztivál Győrben
Háromnapos nemzetközi boogie woogie (magyarosan: bugi-vugi) fesztivál kezdődik csütörtökön Győrben. A programban két virtuóz zongorista, az osztrák Christoph Steinbach és a német Christian Christl is fellép.

Az idén bővül fesztivállá a bugi-vugi- és blues-estek négyéves sikersorozata Győrben. A BoogieFest ingyenes koncerttel indul csütörtökön az Árkád üzletházban – mondta szerdán az MTI-nek Dániel Balázs főszervező, aki Mr. Firehand néven együttesével maga is koncertezik a rendezvényen.

A csütörtökön és szombaton is fellépő Christoph Steinbach – akinek felmenői rokonságban álltak Liszt Ferenccel – olyan világsztárokkal zenélt együtt, mint a hatvanas évek legelején a Beatles által is kísért Tony Sheridan vagy Mungo Jerry. Pénteken este a Boogie Cocktail című programban a Hotel Konferenciában zenés-táncos, vacsorával egybekötött rendezvényt tartanak a harmincas-negyvenes évek Amerikájának hangulatában. Ebben a műsorban a fesztivál valamennyi muzsikusa fellép, köztük a Streetrockers zenekar.
Szombaton este Boogie Show-t tartanak a Richter teremben, ekkor játszik a német zongorista, Christian Christl, mellette egy lengyel versenytáncos pár is szórakoztatja a közönséget. A vendégtáncosok a nap folyamán a magyar bugi-vugi táncosokat oktatják.

bugi-vugi fesztivál

Rövid URL: http://www.musicmagazin.hu/?p=4404

Beküldte: - dec 6 2012. Kategória Fesztivál, Koncertek, előadások. Tudod követni a válaszokat ezen keresztül RSS 2.0. Egy választ vagy a trackbacket tudsz hagyni ha belépsz

Hozzászólások:

Képgaléria

:
Bejelentkezés | Designed by Zenei magazin