Kiss is lesz a Nova Rock fesztiválon
A 2013-ban újra Európában turnézó KISS, a 20 éves jubileumot ünneplő H.I.M., valamint az egyre népszerűbbé váló holland Within Temptation is fellép a jövő évi ausztriai Nova Rock fesztiválon. A szervezők szeptemberben már bejelentették, hogy az egyik főzenekar a német Rammstein lesz.

A legjelentősebb ausztriai rockfesztivál, a Nova Rock mindig is vonzó célpont volt a magyar rajongók számára, egyrészt a fellépő zenekarok, másrészt a könnyű elérhetősége miatt, hiszen a rendezvénynek az osztrák-magyar határ közvetlen szomszédságában, a Nickelsdorf mellett található Pannonia Fields ad helyet. A rendszerint júniusban megrendezésre kerülő fesztiválon az elmúlt években olyan világsztárok fordultak meg, mint a Metallica, a Guns N’ Roses vagy a Linkin Park.

A 2013. évi Nova Rock június 14. és 16. között kerül megrendezésre. Azt már szeptember óta tudni lehetett, hogy az egyik főzenekar a német Rammstein lesz, ám a szervezők most újabb fellépőket jelentettek be. Az osztrák fesztiválon ugyancsak főzenekari státuszban lesz látható a közelmúltban megjelent Monster című új albumának dalaival jövőre újra Európában turnézó KISS. Fellép az immár húsz éves jubileumát ünneplő finn dallamos rockzenekar, a H.I.M., valamint az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő holland Within Temptation is, amelynek tavalyi fellépését egy vihar mosta el.
Ugyancsak megállapodott a Nova Rock fesztivál szervezőivel a sajátosan egyéni zenét játszó dán Volbeat, az AC/DC nyomdokain járó Airbourne, az újjáalakuló Coal Chamber, valamint a deathcore és metalcore szintér két kiválósága, a Bring Me The Horizon és a Parkway Drive is.(zalaihirlap.hu)

Rövid URL: http://www.musicmagazin.hu/?p=4290

Beküldte: - nov 12 2012. Kategória Fesztivál, Koncertek, előadások. Tudod követni a válaszokat ezen keresztül RSS 2.0. Egy választ vagy a trackbacket tudsz hagyni ha belépsz

Hozzászólások:

Képgaléria

:
Bejelentkezés | Designed by Zenei magazin