Warning: preg_match_all() expects parameter 2 to be string, object given in /home/mus10000/public_html/wp-includes/functions.php on line 4264

Warning: strpos() expects parameter 1 to be string, object given in /home/mus10000/public_html/wp-includes/functions.php on line 4269

Warning: mb_substr() expects parameter 1 to be string, object given in /home/mus10000/public_html/wp-includes/functions.php on line 4269
Compact Disco: tapasztalatok és tanulságok | Zene magazin

Compact Disco: tapasztalatok és tanulságok
Óriási élmény- és tapasztalatszerzés volt az Eurovíziós Dalfesztiválon való részvétel, a verseny nemzetközi aspektusa pedig új tanulságokkal szolgált a zeneiparról és annak az európai politikai színtéren betöltött szerepéről – szerepel abban a közleményben, amelyet a Compact Disco és kiadója, a CLS Home juttatott el az MTI-nek.

“Büszkék vagyunk arra, hogy független zenekarként, független kiadóval és támogatókkal, valamint a Magyar Televízióval a hátunk mögött folyamatosan gyarapodó közönség támogatása mellett volt lehetőségünk a fesztiválon keresztül üzenetünket elküldeni Európába” – áll a kommünikében.
A Magyarországot képviselő négytagú Compact Disco, amely az első elődöntőből jutott a fináléba, Sound of Our Hearts című dalával 19 ponttal a 24. helyen végzett a szombati 26-os fináléban a bakui versenyen. A Compact Discóban Walkó Csaba énekel, Lotfi Begi a groove-okért, az extra zenei sávokért, az effektekért felelős, Pál Gábor billentyűs hangszereken, Sándor Attila pedig basszusgitáron játszik. Az 57. Eurovíziós Dalfesztivált Loreen svéd énekesnő nyerte Euphoria című dalával.
Mint a zenekar és kiadója kiemelte, a Sound of Our Hearts üzenete, hogy a nemzetek és az azokat alkotó egyes emberek megkülönböztetéstől függetlenül összekapcsolódnak.
“Úgy érezzük, hogy erre a szemléletre ma nagy szüksége van a világnak. Megerősíti szándékunkat az a rengeteg támogatás és szeretet, amit a közönségtől, a napról napra nagyobb létszámú Compact-családtól kapunk. Ez az, ami életerővel és energiával tölt fel minket” – fogalmazott a zenekar és kiadója.
Mint írták, büszkék arra, hogy Magyarországot képviselhették az Eurovíziós Dalfesztiválon és köszönik a bizalmat, valamint a lehetőséget.(MTI)

Rövid URL: http://www.musicmagazin.hu/?p=3655

Beküldte: - máj 29 2012. Kategória Eurovíziós Dalfesztivál, Eurovíziós dalfesztivál. Tudod követni a válaszokat ezen keresztül RSS 2.0. Egy választ vagy a trackbacket tudsz hagyni ha belépsz

Hozzászólások:

Képgaléria

:
Bejelentkezés | Designed by Zenei magazin